Miért kell egy öngyújtó miatt ennyire balhézni? 17l
Kiesett otthon a gyújtó a zsebemből, anyám pedig amúgy is évek óta azt hiszi hogy dohányzom, csak mert egyszer kipróbáltam, és azóta minden áron bizonyítékot akar találni. Egyébként vicces, hogy ennyire kardoskodik a dohányzás ellen, amikor ő is szokott meg apu is.
Egyszerűen nem tudja meg érteni, hogy nem a cigi miatt van nálam, én nem is cigiztem kb három éve, amikor ugye kipróbáltam. Viszont szeretem az illatgyertyákat, a szobába van egy csomó. Valamivel csak meg kell gyújtani. Nyilván azért volt a zsebemben az a gyújtó, mert aznap vettem. Nem értem miért kell annyira fennakadni.
Azóta amitől meglátta a gyújtót folyamatosan veszekszik velem, hogy én cigizek, és ráadásul még le is tagadom.
Most komolyan mi értelme van ennek, amit csinál?
Hiába bizonygatod, úgy sem fogják elhinni. Majd abbahagyják. Ha tényleg dohányzol, előbb utóbb ugyis kiderül, ha meg nem, akkor azt hisznek amit akarnak.
Öszintén, én dohányoztam titokban és ilyen “pont ma vettem az illatgyertyáimhoz” kifogást kb én találtam volna ki ennyi idősen :) picit tényleg hihetetlen, ahogy írtad, van is okuk kételkedni. Ha nem hazudsz, akkor ne magyarázkodj, majd elcsitul.
Ha bagózol akkor undorító szagú a szád, a bőröd és a ruháid.
Mondjuk ezt egy bagós tagadja, tehát a bagós anyádék is ezt teszik.
#5:
Hát egy ilyen barom hülye sztorit tudod kivel tudnál megetetni. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!