Hogyan kérdezzek rá anyukámnál, vagy mégis mit csináljak?
Anyukammal a kocsijaban ultunk, es nekem kellett egy zsepi. Mondta hogy keressek, ott van valahol kozepen a tartoban.
Es en talaltam veletlenul egy ongyujtot. Rakerdeztem hogy az ove-e, cigizik-e es megeskudott hogy nem.
Most egyedul voltam itthon, es kerestem az egyik taskajaban (ami nem nala volt eppen) a napszemuvegemet, es talaltam benne egy doboz cigit.
O azt mondta hogy meg soha eleteben nem cigizett, nem is akar, es nem is fog.
En eletemben egyszer cigiztem, csak ugy kivancsisagbol hogy milyen, es azt is elmondtam neki. O meg csak ugy a szemembe hazudott. O persze elvarja hogy en igazat mondjak neki, oszinte legyek vele..
Es biztos hogy az o cigije volt, apukam csak szivarozik, evente 3-4 szer elsziv egyet. Es hianyzott a dobozbol 6 szal.
Hogyan kerdezzek ra? Es ha most is letagadja mint az elobb?
Vagy egyaltalan rakerdezzek? Ne apukamtol kerdezzem meg hogy o tud e errol, es elintezi? Es ha anyukam arra ker hogy ne mondjam el ezt senkinek? Most mit csinaljak?
16/L
( bocsanat ha hosszu lett, es a helyesirasi hibakert/ekezethianyokert is bocsanat, csak telefonrol irok)
Miért is nyúlsz engedély nélkül(!) más táskájába?!
Nem érdekel, hogy a napszemüvegedet, vagy mit kerestél, akkor sem! Bunkó vagy!
De miert ne tartozna ram? Es mi van ha tüdőrákos lesz?
Eppen most mutik egy nagyon kozeli baratomat, mert agydaganata van, es eleg valoszinu hogy nem fog 1-2 evnel tovabb elni.
Eleg nehez ot is elveszitenem, de nem akarom hogy anyukammal is tortenjen valami :,(
ez igy nem teljesen igaz, mert o is nagyon sokszor turkal a dolgaim kozott.
de itt tenyleg nem ez a lenyeg, es nem is azzal van a legnagyobb bajom hogy dohanyzik. hanem oriasit csalodtam benne, mert azt hittem hozy van olyan jo a kapcsolatunk hogy barmirol beszelhetunk. es el is varja hogy oszinte legyek vele, es az is vagyok. de o meg kepes csak igy a szemembe hazudni, es ez nagyon rosszul esik nekem.
Az egyik legjobb baratom haldoklik, es most ez is itt van..
ez nekem nagyon sok
Kérdezd meg egyenesen tőle!
Nekem az egyik rokonom dohányzott, 40 éves korában hagyta abba (nem tudom hány évig dohányzott), majd 30 év múlva tüdőrákban halt meg...
Mond meg anyukádnak, hogy a táskájából kiesett valami, felvetted, és egy cigarettás doboz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!