Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek félreértem ezt a...

Szerintetek félreértem ezt a lányomtól?

Figyelt kérdés

Szóval mi már nem vagyunk túl járatosok a nagyvárosi intézkedésekben, igy a lányom hord engem és az apját is a kórházba ezen a héten 2szer volt velem, holnap pedig az édesapjával.

Mondta hogy már várja hogy túl legyünk a jövő héten akkor derül ki az apja eredménye ami holnap készül el ct vizsgálattal , és ahogy ő fogalmazott kiderül valami végre.

Próbálom másképp gondolni és nem arra gondolni hogy mi teher vagyunk, hanem hogy remélem hogy arra gondolt hogy nem derül ki semmi rossz.

Lehet hogy túl reagálom? Mert kicsit furcsa volt ez a mondat a részéről...

2020. febr. 19. 21:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Felreertetted. Én se szeretem ha valamit nem tudok, addig esz az ideg. Gondolom őt is. Ha tudjatok az eredmenyt meg lehet könnyebbülni, baj eseten meg lehet lépni valamerre. Remélem minden rendben lesz.
2020. febr. 19. 22:20
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
Nagymamám kezdett így félreérteni dolgokat, amikor nagyon idősen már paranoid időszakai lettek.
2020. febr. 19. 22:46
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
Ha en mondtam volna, akkor csak annyit jelentene a tokom tele van a magyar eüvel, hogy vizsgalgatjak az apam, d3 fogalmuk sincs mi a baja (vagy mi az ok es akkor hogyan is lehetne meggyogyitani) es vegre valami ki fog derulni (mert egy ct az mar talan tenyleg mutatja).
2020. febr. 20. 00:27
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is arra gondolt, hogy aggódik. Nekem is beteg most anyukám, hidd el, annál semmi nem rosszabb, mint amikor még nem tudod, mi a gond.
2020. febr. 20. 00:34
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelműen túlreagálod. Én is vittem anyukámat orvoshoz, amikor lebetegedett. 1 hónap volt, mire megszületett a diagnózis. Egyik doki küldött a másikhoz, és vissza. Meg újabb időpontot kérni, arra várni... Nekem lelkileg volt megterhelő az a bizonytalanság, hogy még mindig nem tudunk semmit, még mindig nem tudom, hogy mi baja van anyukámnak, helyette újabb és újabb vizsgálatokra küldtek. Amikor végre megszületett a diagnózis, megkönnyebbültem olyan értelemben, hogy felcsillant számomra a fény az alagút végén. Végre tudtak mondani valamit, és tudtak kezelést javasolni. Utána is vittem kezelésekre anyukámat, az nem volt megterhelő. Csak az elején az a bizonytalanság, amíg nem lehetett tudni, hogy mi van, az engem lelkileg megviselt.
2020. febr. 20. 05:48
 16/26 anonim ***** válasza:
44%
Kedves hatoska, akkor te oldd meg egyedül. Jobb helyen a család összetart, és nem azért kísérik, mert egyedül nem tudja megoldani. Bunkó.
2020. febr. 20. 06:18
 17/26 anonim ***** válasza:
92%
Hát nekem ebbol az derül ki, amit jelent. Eleve van már abból, hogy fogalmatok nincs mi az apja baja és szeretne végre tudni. Ennyi. Szerintem minden normális ember így gondolkodik.
2020. febr. 20. 06:35
 18/26 anonim ***** válasza:
63%

16!

A férj és a feleség ketten is meg tudná oldani, nem egyedül kellene mennie egyiknek sem.

2020. febr. 20. 06:47
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Igen, túlreagálod.

"már várja hogy túl legyünk a jövő héten"

Mindenkinek az életében vannak nehezebb hetek, amiken alig várja, hogy túl legyen. Nyilván neki is fárasztó az egész, a mindenféle egyéb teendői mellett még a kórházba járkálás, a stressz, hogy mi fog kiderülni, stb. őt is megviseli, nem csak titeket, biztos lehetsz benne, a jövő hét meg még nehezebbnek tűnik neki, mint a többi, ezért mondta. De ennyi. Teljesen egyértelmű, hogy ő is azt szeretné, hogy az derüljön ki, hogy nincs nagy baj, ez nem is kérdés, hiszen szeret titeket. Ha nem szeretne, nem hozna-vinne annyit, biztos lehetsz benne. És az is biztos, hogy ha az derül ki, hogy még többet kell a kórházba járnotok a gyógyulás érdekében, akkor is számíthattok rá, akkor is, ha előre lehet tudni, hogy a még több kórházasdi még nehezebbé teszi majd az ő életét is átmenetileg.

Azért reagálod túl, mert a betegségek kapcsán te is érzékenyebb vagy. Nem is csoda. De ne feltételezz róla semmi rosszat. Abból, amit tesz, egyértelmű, hogy nagyon rendes lányotok van!

2020. febr. 20. 07:15
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is arra gondol , hogy végre ki derül , mi van az apjával .
2020. febr. 20. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!