Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek félreértem ezt a...

Szerintetek félreértem ezt a lányomtól?

Figyelt kérdés

Szóval mi már nem vagyunk túl járatosok a nagyvárosi intézkedésekben, igy a lányom hord engem és az apját is a kórházba ezen a héten 2szer volt velem, holnap pedig az édesapjával.

Mondta hogy már várja hogy túl legyünk a jövő héten akkor derül ki az apja eredménye ami holnap készül el ct vizsgálattal , és ahogy ő fogalmazott kiderül valami végre.

Próbálom másképp gondolni és nem arra gondolni hogy mi teher vagyunk, hanem hogy remélem hogy arra gondolt hogy nem derül ki semmi rossz.

Lehet hogy túl reagálom? Mert kicsit furcsa volt ez a mondat a részéről...

2020. febr. 19. 21:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%

Én is simán használnám ezt így, valószínüleg csak úgy értette, hogy a betegeskedés után kiderül végre hogy mi a probléma, és remélhetőleg kezelhető lesz, szeretne túljutni a betegségen.

Nem kell túlgondolni :)

Jobbulást!

2020. febr. 19. 21:26
 2/26 anonim ***** válasza:
88%

Én is simán használnám ezt így, valószínűleg csak úgy értette, hogy a betegeskedés után kiderül végre hogy mi a probléma, és remélhetőleg kezelhető lesz, szeretne túljutni a betegségen.

Nem kell túlgondolni :)

Jobbulást!

2020. febr. 19. 21:26
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
Atyavilág, hogy gondolhatsz ebből a mondatból bármi rosszra?! Te szándékosan feltételezel rosszat a lányodról? Lehet megsértődni, csak akkor menjél egyedül a kórházba!
2020. febr. 19. 21:28
 4/26 Flagstaff ***** válasza:
97%
Túlreagálod, biztosan nem gondolt arra, hogy teher vagytok neki.
2020. febr. 19. 21:30
 5/26 anonim ***** válasza:
96%

3-assal értek egyet.

Inkább legyél hálás a lányodnak, amiért hoz-visz titeket, ahelyett, hogy a kákán is csomót keresnél a szavaiban.

2020. febr. 19. 21:31
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem célozgatott semmire sem, de 70 alatt illene önállóan megoldani ezeket.
2020. febr. 19. 21:43
 7/26 anonim ***** válasza:
95%
Csak szimplán tudni szeretné a vizsgálatok eredményét, nem kell ezt túlgondolni.
2020. febr. 19. 21:51
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Azt gondolom, hogy igazán aranyos, gondoskodó, aggódó lányod van :)
2020. febr. 19. 21:59
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
És ha arra gondolt? Mármint nem az a lényeg, hogy segít? De heti többször lehet, hogy neki is megterhelő, mert sok a dolga például. De ettől függetlenül segít, és az a lényeg. Most lehet így értette, de lehet hogy úgy, hogy reméli, hogy nem derül ki semmi rossz. Nem kell mindenben a rosszat keresni.
2020. febr. 19. 22:00
 10/26 anonim ***** válasza:
95%

Biztos nem akart rosszat. Én is hordtam anyukámat, apukámat orvoshoz, 80 felettiek voltak. Volt, hogy mind a kettő kórházban volt, reggel az egyikhez mentem munka előtt, este a másikhoz. Még jó, hogy a gyerekeim már kamaszok voltak, önállóan jártak-keltek. Nem mondom, hogy nem volt ez teher, de szívesen csináltam, szükségük volt rám.

Ha teher is a lányodnak a ti orvoshoz kísérgetésetek, ahogy leírod, inkább arról van szó, hogy kíváncsi az eredményekre.

És ne reagálj semmit túl. Apukám halála után Anyu tudta, hogy mi tartjuk el, mert az özvegyi nyugdíj szinte a gyógyszereire nem volt elég, de derűsen vette ezt is. Nagyon megnehezítette volna az életemet, ha állandóan szabadkozik, hogy segítségre szorul, mind anyagilag, mint fizikailag.

Ne nehezítsd a lányod életét! Láthatólag megteszi, amit meg kell tennie, visz, ahova kell, köszönd meg és ne gondolj mögé semmit!

2020. febr. 19. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!