Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyukátok nektek is be...

Az anyukátok nektek is be szokott jönni a fürdőbe vécézni, miközben bent mosakodtok vagy akár zuhanyoztok?

Figyelt kérdés

2020. febr. 17. 08:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos igen.Többször elmagyaráztam,hogy ez így nekem kellemetlen,de nem értik meg.Tesóm is eltanulta tőle és azóta én vagyok a hülye,mert szólok érte.Budin sincs nyugtom,ki-be mászkálnak,beszélgetnek.

Ő háza,ő szabálya.Költözhetek,akkor senki nem fog zavarni.Ez a válasz mindenre.

2020. febr. 17. 09:45
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk is külön van a wc és a fürdőszoba. Ehhez a férjem ragaszkodott annak idején, de tényleg sokkal jobb így.
2020. febr. 17. 09:57
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Lepontoznak sem érdekel. Mennyi gusztustalan szülő van te jó ég. Ül a gyerek a wcn és jönnek mennek beszélgetnek? Mi a szent car ? És ha nem tetszik el lehet költözni? Hálaisten normálisak voltak a szüleim nem pedig ilyen degeneráltak.
2020. febr. 17. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
Most ovisok a gyerekeim, 6 éve nem kakiltam egyedül, mert mindig rámtörik az ajtót valamivel, és ott felejtik magukat. Vicces, hogy 5 év múlva neki áll majd feljebb, ha pisilni szeretnék és bemegyek. Az nem normális, ez meg legyen az nekem. Az éremnek két oldala van, és nem lehet elvárni valakitől, akit te szoktattál hozzá egy rendszerhez, hogy egyik napról a másikra másképp csinálja. Nyisd ki a szád, mondd el neki, hogy ez nem jó neked, és beszéljétek meg, hogyan kellene másképp!
2020. febr. 17. 11:05
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Igen, pisilni be szoktak jönni. Én szeretek néha elnyújtózni a kádban és órákig áztatni magam, így nem várom el mástól, hogy ha már órákig befoglalom a fürdőt, akkor addig tartsa vissza.

Zuhanyfüggöny van, így nem kellemetlen, mert be szoktam húzni, nem látjuk mit csinál a másik.

Ha csak 10 percre megyek be, akkor nem szoktak zavarni, illetve nagy dolgot végezni soha nem jönnek be, szólnak, hogy nem ártana kijönnöm.

2020. febr. 17. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olyankor tudunk kicsit beszélgetni, mert sokat dolgozik.
2020. febr. 17. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, de azt előszeretettel csinálta ha pl sietnem kellett valahova (pl dolgozni), direkt akkor ment el sz4rni. Jó hosszan, hogy véletlenül se tudjak elkezdeni készülni. Már ha 2 órával hamarabb felkelt, akkor sem ment el korábban....de annyit sem tudott volna várni, hogy esetleg kihozzam a cuccaimat a fürdőszobából, hogy a szobámban készülhessek.
2020. febr. 19. 14:14
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Mivel vele nőttem fel,így akarva-akaratlanul is ismerjük egymás testét és semmi rosszat nem találok benne.
2020. febr. 19. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!