Ti akkor zuhanyoztok, amikor a baba alszik, vagy amikor fent van?
Én amikor este leteszem zuhanyzok, mosok hajat. Barátnőm mondta, hogy ő reggel beteszi a járókába a nappaliban és úgy megy el. Neki egy sima zuhany fél óra, ha hajat is mos meg szárít legalább 1.
Nekem ez fura, mondtam neki is, de azt mondta hogy ő mindig így csinálta. Nem kibeszélni akarom, csak érdekel más hogy csinálja.
Megvárom, míg hazaér a férjem.
Ha full egyedül lennék, akkor bevinném a fürdőbe a gyereket, hogy halljam-lássam.
Nekem is reggel békésebb, de én nem tudok koszosan lefeküdni.
Azután szoktam zuhizni, hogy elaludt.
Nálunk ha nyitva vannqk az ajtók, a kádból látom a babát a szobában.
Amúgy meg sokat vagyunk egyedül széttagolt házban, tehát nekem muszáj eltekinteni ettől a "mindig lássam" szemponttól, mert különben soha semmi nem lenne kész
Ezért ha alszik vagy játszik bèkében, én csinálok mindent a házban.
Reggel szoktam -gyerek születèse elôtt is reggel zuhanyoztam.
Míg kisebb volt, addig a pihenôszèkèvel együtt vittem magammal a fürdôszobàba. Miòta nagyobb a járòkát odahùzom a nyitott fürdôszobaajtò elè.
Szeretem szemmel tartani :) Èn így vagyok nyugodt.
Változó
Reggel mikor a férjem még itthon van
Ha hajmosás is akkor a délelőtti alvásidőben..ha valamiért nem akar aludni, vagy felkel, akkor bejön velem.
Mîg kisebb volt elvolt a járókában a játszószőnyehen ( most 9,5hós)
Ha elmaradt, vagy megizzadtam napközben, akkor miután letettem este aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!