Hány percig zuhanyoztok?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 15. 20:09
1/21 anonim válasza:
Hangulattol fugg. Van amikor fel oraig bennt allok es gondolkozok az elet ertelmen, van amikor 4 perc alatt lefurdok.
3/21 anonim válasza:
kb.10 perc ha hajat mosok akkor az +5 perc
Vasárnap este szokott az lenni hogy hajmosás, balzsam, szörtelenítés, testradír, relaxáció ez kb. Fél óra-40 perc
4/21 Metionin válasza:
kb. 10 perc, hajmosással, szőrtelenítéssel 20 perc
6/21 anonim válasza:
ez rettenet sok! tudjátok mennyi vizet elpazaroltok így? én kb 5 perc de az a max
7/21 anonim válasza:
5 perc alatt le szoktam zuhanyozni, ha hajat is mosok akkor amíg samponozok meg balzsamozok addig elzárom a vizet. Nem vagyok egy zsugori ember de a vízpazarlást utálom.
8/21 anonim válasza:
10 perc kb, de abból úgy 2-3 percig folyatom csak a vizet, a maradék időben elzárt csapnál dörzsizem magam és énekelek. :D
9/21 anonim válasza:
Kb. 10 perc de inkább fürdök de akkor "órákig". 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!