Miért nem érti meg apám hogy neki kell megvenni a gyógyszereimet? Folyton beszól és húzza a száját 21/F
Pszichiáterhez kell járnom és ugye gyógyszert írt fel az orvos. Apám meg mondja hogy minek szeded azt hülyeség..
Én nem tudom megvenni mert most jelenleg közfoglalkoztatott vagyok ugye. Az a pénz nekem kell kajára meg egy kis rezsit fizetni..
Nem tudom mire gondolsz közfoglalkoztatottként?
Közalkalmazott vagy, vagy közmunkás?
Ha közmunkás vagy akkor nem jár neked a közgyógyellátás?
kaptam múlt hónapban 23 ezret... az semmi
nem jár semmi csak a TB meg a nyúgdijat fizetik
nekem az nem jár sajnos...
De amúgy is már csak 2 hétig dolgozom itt utánna nem tudom mi lesz..
Mert apád érzéketlen, legalábbis ebben a tekintetben. Sok ember nem akarja felfogni, hogy a mentális - azaz nem látható - elváltozásokra is lehet/kellhet gyógyszer, ami nélkül nem gyógyul az ember, és úgy vélik, hogy ez csak akaratgyengeség. Apád úgy véli rólad, hogy a kezeléssel megmondják mit kell tenned - annyi elég -, és te csak tedd azt.
Vagy igényelj támogatást a gyógyszerre, vagy kérj kölcsön apádtól vagy mástól és majd visszafizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!