Miert viselkedik apám így velem?
Én hagynám a francba. Mutogatja neked a boldogságát,hogy milyen jó élete van,milyen jól alakultak a folgai NÉLKÜLED is. Ennyi. Ezért.
Hagyd a picsbe.
Passzív-agresszív és nárcisztikus beütésű. Igen, ők (ilyen típusok) jók a karrierben, mert simán átgázolnak az embereken.
Főleg az szúrt szemet nekem nagyon, hogy a nő téged, mint 7 éves gyereket hibáztatni tud 😃 beszarás és szívtelen. Apud személyisége nem derül ki így teljesen. Így nem lehet megállapítani, hogy ő tényleg ilyen, vagy a nő manipulálja (megmondja neki, hogy mit gondoljon!? Ez mii? 😃 )
Mit akar megmutatni... talán hogy „ilyen életed is lehetett volna” (ha 7 évesen velük mész, de nem hiszem el, hogy egy gyerekre ilyen felelősséget komolyan gondolnak, 20 éves történetben. Ez nagyon beteges frusztráció), és emiatt érezd magad szarul?? Sosem értettem az ilyen kommunikációt. Vagy talán anyudnak szól, hogy ezek a képek őhozzá is eljuthatnak általad, és (23 éve történt dolgok...) ősrégi frusztrációit vezeti le ezzel (szintén ezzel az „érezd szarul magad” hangvétellel)?
Tényleg nem lehet megállapítani, hogy ez mi a xar így. Főleg, hogy most akar ismerni-nem akar?? Most éppen érdeklődő. Lehet csak unatkozik már... Néha épp beleférsz neki, aztán van amikor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!