Szülők! Ti rendeltek ebédet a felnőtt munkanélküli fiatoknak? Te is fizeted?
Figyelt kérdés
Vagy főztök otthon? vagy nálatok ez hogy van? Azért ha rádüvölt akkor rendelsz pizzát mi?2020. febr. 13. 21:21
11/15 anonim válasza:
Ilyen esetben neki van ideje főzni, bevásárolni, ami egy normális családnál természetes. Szóval miért rendelnék akárkinék?? Adok neki egy étel rendeléséhez kellő pénzt, és két napig eszünk belőle ketten...
12/15 anonim válasza:
Én max akkor üvölteném le anyám/apám, ha rendelnének. A kiszállítás drágább, mint maga a kaja! Hol éri meg az nekünk?
(én még diák vagyok)
13/15 anonim válasza:
Ha nem a saját szememmel láttam volna egy ilyen fiatal embert,azt mondanám ilyen nincs. Pedig nekem is vannak gyerekeim. Ez a bizonyos fiatalember,8 osztályt elvégezve 16 évesen el döntötte,hogy ő nem tanul tovább,mert ha csak az iskolában ücsörög,abból nem lesz bulira pénze. Csak írnám,hogy a szülei egy jóra való emberek,akik már azért is sokat küzdöttek,hogy legalább a nyolc meglegyen. De a lényeg,hogy ez a srác,nem a szüleivel üvöltözik,ha épp nem tesznek meg valamit neki,hanem kárt tesz a lakásban. Tör zúz mindent. Az apja már nem bírta tovább,ő elzavarta,viszont az anyja mint mindig,most sem állt az apa mellé,és ugyanúgy csicskája a srácnak. De olyan szinten,hogy a boltba ha bennek,a gyerek piával tele rakja a kosarat,és az anyja nem mondhatja azt hogy erre nincs pénze,különben a bolt közepén világháborút rendez a kedves úriember.
14/15 anonim válasza:
Miii vaaaaaannnn Molnár Krisztián! xD
Ennek a kérdésnek nagyon Kiki szaga van xDDDDDDDD
15/15 anonim válasza:
Lehet,hogy mentálisan beteg a srác akkor meg kezeltetni kell nem leszarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!