Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti rendeltek ebédet a...

Szülők! Ti rendeltek ebédet a felnőtt munkanélküli fiatoknak? Te is fizeted?

Figyelt kérdés
Vagy főztök otthon? vagy nálatok ez hogy van? Azért ha rádüvölt akkor rendelsz pizzát mi?

2020. febr. 13. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben neki van ideje főzni, bevásárolni, ami egy normális családnál természetes. Szóval miért rendelnék akárkinék?? Adok neki egy étel rendeléséhez kellő pénzt, és két napig eszünk belőle ketten...
2020. febr. 14. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Én max akkor üvölteném le anyám/apám, ha rendelnének. A kiszállítás drágább, mint maga a kaja! Hol éri meg az nekünk?

(én még diák vagyok)

2020. febr. 14. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a saját szememmel láttam volna egy ilyen fiatal embert,azt mondanám ilyen nincs. Pedig nekem is vannak gyerekeim. Ez a bizonyos fiatalember,8 osztályt elvégezve 16 évesen el döntötte,hogy ő nem tanul tovább,mert ha csak az iskolában ücsörög,abból nem lesz bulira pénze. Csak írnám,hogy a szülei egy jóra való emberek,akik már azért is sokat küzdöttek,hogy legalább a nyolc meglegyen. De a lényeg,hogy ez a srác,nem a szüleivel üvöltözik,ha épp nem tesznek meg valamit neki,hanem kárt tesz a lakásban. Tör zúz mindent. Az apja már nem bírta tovább,ő elzavarta,viszont az anyja mint mindig,most sem állt az apa mellé,és ugyanúgy csicskája a srácnak. De olyan szinten,hogy a boltba ha bennek,a gyerek piával tele rakja a kosarat,és az anyja nem mondhatja azt hogy erre nincs pénze,különben a bolt közepén világháborút rendez a kedves úriember.
2020. febr. 14. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Miii vaaaaaannnn Molnár Krisztián! xD

Ennek a kérdésnek nagyon Kiki szaga van xDDDDDDDD

2020. febr. 17. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy mentálisan beteg a srác akkor meg kezeltetni kell nem leszarni.
2020. febr. 17. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!