Szülők! Ti rendeltek ebédet a felnőtt munkanélküli fiatoknak? Te is fizeted?
Ha otthon mereszted a s.gged, míg a szüleid dolgoznak, akkor legalább főzzél kaját a családnak.
Bár tuti kamu, ilyen paraszt senki nem lehet.
Fogyatékos idióták vagytok, hogy erre a troll kérdésre kajak elkezdtek fröcsögni, hogy dikkmááááá há hogy üvőteneeee má veleeeeem takarodjon dóógozni.
Istenem. Ennyire butának lenni hogy valaki komolyan válaszol egy ilyen kérdésre ami egyértelmű provokatív troll baromság.
7-es lehet ez troll de a ferjem exe a munkanelkuli drogos ot szrba se vevo felnott gyerekenek (aki iskolaba is csak 8adikig tudott jarni) rendelt tobbszor is pizzat, meg mas eteleket eskifizette kiszallitatta...MERT jaj szegenyke ugy lefogyott.
Aztan egy darabig szenvedett vele o is hogy kezeltessek vegul kidobta mint mcskat sz.rni. De erted elotte (azota is) penzeli,eteti, draga cuccokat vesz neki...szval van ilyen es lesz is mèg a vilagon.
Nekem normális a gyerekem, nem üvöltözik.
És nyilván, nem hagyom, hogy éhezzen, igen, rendeltem neki pizzát is, ha kérte. És főztem is, természetesen, ehetett belőle.
Azt még hozzá tenném, hogy nálunk ez a munka nélküli állapot csak átmeneti volt, mert az én fiam keresett munkát, és végül talált is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!