Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti rendeltek ebédet a...

Szülők! Ti rendeltek ebédet a felnőtt munkanélküli fiatoknak? Te is fizeted?

Figyelt kérdés
Vagy főztök otthon? vagy nálatok ez hogy van? Azért ha rádüvölt akkor rendelsz pizzát mi?

2020. febr. 13. 21:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha rám üvöltene a felnőtt munkanélküli fiam, úgy raknám ki a lakásból, mint macskát szarni...
2020. febr. 13. 21:27
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Mi az hogy rám üvölt?? Velem biztos nem engedhetne meg az üvöltözést, főleg felnőtt fejjel . Nekem még kicsi a fiam, de én minden nap főzök, így lenne akkor is,ha még velünk élne és munkanélküli lenne.
2020. febr. 13. 21:30
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Húzzál el dolgozni nagyon gyorsan, ne anyáddal üvöltözzél!
2020. febr. 13. 21:47
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Ha otthon mereszted a s.gged, míg a szüleid dolgoznak, akkor legalább főzzél kaját a családnak.

Bár tuti kamu, ilyen paraszt senki nem lehet.

2020. febr. 13. 21:56
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Én főztem a munkanélküli felnőtt fiamnak, mert láttam, hogy igyekezett munkát találni, de eszébe nem jutott volna rám üvölteni. Nem ilyen tahó.
2020. febr. 13. 22:42
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
nem igazán értem, mért nem az főz, aki otthon van napközben... az iskolás öcsém is készít kaját, ha anya dolgozik, én egyetemen vagyok, ne legyél már ekkora életképtelen fsz.
2020. febr. 13. 22:49
 7/15 anonim ***** válasza:
58%

Fogyatékos idióták vagytok, hogy erre a troll kérdésre kajak elkezdtek fröcsögni, hogy dikkmááááá há hogy üvőteneeee má veleeeeem takarodjon dóógozni.

Istenem. Ennyire butának lenni hogy valaki komolyan válaszol egy ilyen kérdésre ami egyértelmű provokatív troll baromság.

2020. febr. 13. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:
97%

7-es lehet ez troll de a ferjem exe a munkanelkuli drogos ot szrba se vevo felnott gyerekenek (aki iskolaba is csak 8adikig tudott jarni) rendelt tobbszor is pizzat, meg mas eteleket eskifizette kiszallitatta...MERT jaj szegenyke ugy lefogyott.

Aztan egy darabig szenvedett vele o is hogy kezeltessek vegul kidobta mint mcskat sz.rni. De erted elotte (azota is) penzeli,eteti, draga cuccokat vesz neki...szval van ilyen es lesz is mèg a vilagon.

2020. febr. 14. 01:14
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Aki így viselkedik,az vélhetően mentálisan sérült,valamilyen betegsége van,ezért is munkanélküli.
2020. febr. 14. 08:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem normális a gyerekem, nem üvöltözik.

És nyilván, nem hagyom, hogy éhezzen, igen, rendeltem neki pizzát is, ha kérte. És főztem is, természetesen, ehetett belőle.

Azt még hozzá tenném, hogy nálunk ez a munka nélküli állapot csak átmeneti volt, mert az én fiam keresett munkát, és végül talált is.

2020. febr. 14. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!