Szerintetek mivel tudnék a szüleimnek ezért visszavágni?
Az van, hogy a testvéremet támogatják anyagilag a céljai elérésében, az én álmomat meg leszrták nagy ívben.
A testvérem sose csinált semmit, én mindig megcsináltam a házimunkát, hogy ezzel is segítsek anyámnak, mégis én vagyok a mai napig a lusta dög.
A testvérem visszabeszélt a tanároknak, s szaktanárija is volt, én nekem sose volt ilyen, mégis a tesóm a szent.
Most telt be a pohár és vissza akarok nekik vágni. Mivel tehetném ezt meg?
Költözz el és soha többet ne találkozz velük. Hidd el, amint elköltözöl, keresni fognak és minden ünnepen hiányolni. Esetleg néha vedd fel a telefont és közöld velük nyersen, hogy maguknak köszönhetik az egészet és rohadjanak meg.
Az a helyzet, hogy pár válaszoló nem is érti, hogy miről van szó, mert sosem élt még ilyen helyzetben. Én igen. A tesómnak volt több rendőrségi ügye, majdnem kirúgták az iskolából, a munkahelyeit 1-2 hónapig bírta megtartani. Ezzel a szinttel ő folyamatosan megkapta a figyelmet, vele törődtek, rá egy csomó pénzt költöttek. Konkrétan volt, hogy odaállt a szülők elé, hogy neki kéne 100.000, mert tud egy "tuti" üzletet és vihette is a pénzt, amit szimplán csak elbulizott.
Ezzel szemben tanultam, soha nem volt velem semmi probléma. Amikor egy tárggyal kapcsolatban problémám volt, eléjük álltam, hogy légyszi, segítsenek már a tanulásban. Tojtak rá, azt mondták, hogy nekem úgyis megy magamtól. Amikor kértem pénzt egy viszonylag olcsó ruhára, akkor nem akartak adni és az volt a reakció, hogy majd a tesóm kinőtt dolgát megkapom.
Nos, ilyen esetben nem egy olyan bosszúról van szó, amit itt páran elképzelnek. Nem gonosz akar lenni a kérdező, nem bántani akar másokat, hanem egyszerűen szembesíteni őket és kitörni a helyzetből. Mert ha nem vesz ilyen jellegű elégtételt és még különköltözés után is megmarad így a család, akkor az nála egész életében egy lehúzó oldalág lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!