Teljesen ki vagyok borulva. Mit tehetek ebben a helyzetben? Nekem bármi befolyásom lehet?
Édesanyádnak kell megoldania, és nem neked.
A legkönnyebb kiszállni. és otthagyni téged a papáddal, hogy kínlódj vele te, ha ezt választod, hogy itthon maradsz.
Nem tudom, hogy a te diagnózisod-e, vagyorvos ez az "aspergeres", de ma már minden önző, jellemhibás emberre rányomják a bélyegzőt.
Ha apád nem változik, anyukádnak kell eldöntenie, hogy elválik, apád elköltözik, ti ketten maradtok a lakásban.
Az nem járja, hogy te számold fel az egész eddigi életedet,
mert anyukád nem akarja rendezni az övéket.
Attól meg ne tarts, hogy apádnak baja lesz, bármikor találkozhatsz vele, törődhetyz vele, hiszen nem tőled válik el.
A te éketed, sorsod a fontosabb, ezért rajtuk a felelősség.
Nem tisztességes a gyerek vállára pakolni a feldlősséget és minden terhet, mert k nem valók egymáshoz.
Kedves 3as! Azért kamu mert te nem érted? A mind a két keze be volt gipszelve egy 16 éves történet, és a 3 hónapos cscsemő én voltam.
Kedves 4es, lehet együtt élni egy aspergeressel csak meg kell tanulni.
Alapból ha “válnának” az nem lenne annyira bonyolult procedúra mert jogi úton nem kell, nem házasok
" Nálunk mindíg rumli van mert anyuval nem tudunk itt ketten rendet tartani " !
Hát szégyeljétek magatokat, te is meg anyád is. Apád helyében én is menekülnék ilyen trehány emberektől, de örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!