Anyukám direkt nem érti meg amit elsőre mondok?
Sokszor iskola és edzés plusz különóra után hulla fáradtan bedőlök az ajtón anyám köszön és kérdezi, hogy nem vagy éhes? csináltam levst. Én mondom: köszönöm nem.
Erre anyám de biztos? Nagyon finom? Jót tenne. Én: Nem, nem vagyok éhes KÖSZÖNÖM! Erre ő: De biztoooos??? Van ilyen is!! És berángat a konyhába, mutatja a hűtőben lévő pörköltet amitől alapból felfordul a gyomrom. Erre én: Mondom, hogy nem vagyok éhes. Ezzel elintézted, hogy holnap se legyek az. (a pörkölttel) És ezeket mind udvarjasan mondom, nem úgy mint az átlag, hogy ordítok egy sort az anyámmal és akkor elhallgat. De talán itt is az a vége. 20 perc nyüstölés után kiakaszt.
És ilyenkor vagy megsértődik, vagy elenged, de akkor a továbbiakban olyan ideges lesz, elkezd idegesen mosogatni, trappol föl-alá, csapkodja a konyhaszekrények ajtajait.. A mosógép ajtaján is becsapja..
Én meg hullaként fekszem az ágyban és próbálok pihenni.
És majdnem mindennel így viselkedik. Elég idegsítő.
Oke. fiú vagyok, 17 éves :) csak, hogy tiszta legyen a kép. Nem az egész beszélgetést írtam le, egy ilyen folytonos kérdezősködésrefelőlem mindig az a válasz, hogy nem, anya nem, nem kérek, köszönöm nem kérek, nem vagyok éhes, stb.
De nem ez volt a kérdés. Hanem az, ami ki van írva :) Ezerszer elmondom, hogy nem vagyok éhes, szeretnék menni pihenni, de neeem, mert itt van ez is. Naa ezt sem kéred?
10-es. Most pontoztalak le, de sokan megelőztek..
Egyszer mondtam ezt anyának, amikor egy ilyen gyomorforgató májas zsíros valamilyen pörköltet csinált az egyik családtagunk. Ő se bírta megenni, ugyh ne szólj be légyszi :)
És pedig DIREKT udvariasan szólok hozzá, nehogy még azzal si baja legyen, hogy 12 óra szenvedés után véletlen nem olyan a hangom, ahogy édesanyámnak megfelelő.
11. Ok. nem bírod az olyanokat. És ez hogy jön ide? Honnan veszed egyáltalán, hogy minden elém van rakva? Mint írtam egy átlagos napomból csak 3-4 órát töltök itthon amin ébren vagyok. MINDEN ételemet a saját diákmunkán szerzett pénzemen veszem a boltból!
Különben hogyan jönne ki az iskola+edzés+magánóra este 8-ra?
Ennyit azért ne agyalj ezen.
Édesanyád valószínű magányos.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!