Anyukám direkt nem érti meg amit elsőre mondok?
Sokszor iskola és edzés plusz különóra után hulla fáradtan bedőlök az ajtón anyám köszön és kérdezi, hogy nem vagy éhes? csináltam levst. Én mondom: köszönöm nem.
Erre anyám de biztos? Nagyon finom? Jót tenne. Én: Nem, nem vagyok éhes KÖSZÖNÖM! Erre ő: De biztoooos??? Van ilyen is!! És berángat a konyhába, mutatja a hűtőben lévő pörköltet amitől alapból felfordul a gyomrom. Erre én: Mondom, hogy nem vagyok éhes. Ezzel elintézted, hogy holnap se legyek az. (a pörkölttel) És ezeket mind udvarjasan mondom, nem úgy mint az átlag, hogy ordítok egy sort az anyámmal és akkor elhallgat. De talán itt is az a vége. 20 perc nyüstölés után kiakaszt.
És ilyenkor vagy megsértődik, vagy elenged, de akkor a továbbiakban olyan ideges lesz, elkezd idegesen mosogatni, trappol föl-alá, csapkodja a konyhaszekrények ajtajait.. A mosógép ajtaján is becsapja..
Én meg hullaként fekszem az ágyban és próbálok pihenni.
És majdnem mindennel így viselkedik. Elég idegsítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!