Hogy magyarázzam ki ezt? 17l
Szóval a suliba járok ilyen óra rendben kívüli alkotó körre.(ilyen rajzszakkör jellegű)
És mostanában az emberábrázolást néztük. Egy fél mondatban lettek említve az akt képek, és nyilván foglalkozáson csak fotó után rajzoltunk olyasmit. De ugye egy csajjal jóban vagyok, aki szintén jár a szakkörre, és megbeszéltük, hogy mi lenne, ha lerajzolnánk egymást így foglalkozástól független. Szóval nálunk voltunk és hát anyu pont benyitott. Akkor nem rendezett jelenetet, de azóta azon fán fennakadva, hogy nem oké meztelen embereket rajzolni, pláne velem azonos neműt, ráadásul nem is fotó után. És azóta azon van fennakadva, hogy én tuti nem vagyok hetero, és hogy az, amit csináltunk abnormális, meg ilyenek. Nem akarja megérteni, hogy abban, hogy lerajzolok valakit "úgy" abban nincs semmi rossz, és, hogy nincs köztünk amúgy semmi. Ja és amúgy nem is hívő, hogy mondjuk valami vallási dolog lenne a baj.
Szerintetek hogy magyarázzam ki magam ebből, ha semmit nem hisz el?
Rajzolj egy csomó képet meztelen pasiról (akár fotó alapján is, mindegy), és plakátold ki a szobád falára.
Akkor nem tud belekötni abba, hogy egyszer rajzoltál egy meztelen csajt
Azért remélem senki sem gondolja normál programnak azt, hogy szakkörtársak átmennek egymáshoz, minden féle zavarbanlevés nélkül ledobják a ruhát és nekiállnak egymást rajzolgatni. Másrészt, nálunk szokás volt szólni a szülőknek, ha vendég jött, pláne ha meztelenre is vetkőzött a szobámban...
Harmadrészt, más lenne a helyzet, ha te tényleg rajzot tanulnál orrvérzésig, ebben képzelnéd el a jövődet, pl a MOME hallgatója lennél. De az, hogy suli mellett eljársz rajzolgatni, szerintem tényleg nem elegendő indok arra, hogy neked mindenféleképp aktot kelljen rajzolnod egy hús vér emberről. Ha annyira érdekel, miért nem egy fotó alapján rajzoltál? Én nem gondolom anyukádat prűdnek, de ha leszbikus vagy, ha nem, ha érdeklitek egymást a csajjal, ha nem, ez nem normális dolog, nem egy hétköznapi program, amin aztán értetlenkedned kéne, hogy másnak miért furcsa.
Mellesleg ez a véleményem úgy, hogy rajz szakkörre jártam, emelt fakultáción is ezt vettem fel, sőt rajzból is érettségiztem. SOHA meg nem fordult volna a fejemben lezsírozni a szaktársammal (pedig az egyik legjobb barátnőm is a szaktársam volt-
Jajj már utolsó. Te is voltál 17 éves, te is csináltál meggondolatlan dolgokat, amiket utána, ha jobban átgondoltál volna nem csináltad volna. Ez még egy enyhébb meggondolatlan dolog volt.
Akkor és abban a pillanatban nekik jó ötletnek tűnt, hogy lerajzolják egymást meztelenül.
Nekünk 17 évesen baromi jó ötletnek tűnt a legjobb barátnőmmel, egy pasit úgy féltékennyé tenni, hogy lesmároltuk egymást.
Soha sem vonzódott egyikünk se a nőkhöz, mind a ketten ma már 2 gyerekes családanyák vagyunk.
Aztán pár nap múlva mi is rájöttünk hogy annyira nem volt jó ötlet, mert a fél suli azt híresztelte, hogy tényleg leszbik vagyunk.
Na bumm, ilyen a kamaszkor.
Szörnyen gáz vagyok, el is bújok, de azért megjegyzem ezt a nagyon jó és egyben intelligens beszólást, hátha tudom kamatoztatni valahol én is normális érvelés helyett :)
Ez az én véleményem, a tied meg más (ugye azt nem tudtuk meg, csak nekem makogtál ide valamit) intelligens embernek tartom magam, értelmes mondatokban meg tudom fogalmazni a gondolataimat, úgy gondolom anélkül, hogy személyeskednèk vagy bárkit is megbántanék, illetlenül beszélnèk. Az, hogy te erre nem vagy képes, vagy szimplán nincs igényed rà, csak téged minősít. Teljesen tiszta lelkiismerettel fogok lefeküdni, nem csináltam semmi égbekiáltó dolgot, amiért nekem el kellene bújnom, vagy hogy is volt ez a hatalmas beszólás :)
Művészkörben valamiért normális ez.
De egyrészt ez mégiscsak 18+ tartalom (és nem vagytok annyik :P ), meg úgy általánosságban véve ez nem fér bele a társadalmilag elfogadott erkölcsbe.
Szóval lényegében patthelyzet. Egyfelől normális, másik részről nem elfogadott. Talán az üt mindent, hogy anyudé a ház, anyud fizet mindent, és ő hozza a szabályokat, még a te szobádban is. Tehát magyarázkodni nem kell, csak legközelebb ilyet nem csinálhatsz a szobádban anyud engedélye nélkül (pontosabban csinálj, csak figyelj jobban oda az ajtóra, zárd be, vagy valami! :D )
Elmondtad-e, hogy mi a helyzet? Igen. Akkor miért akarsz még magyarázkodni?
Ha elsőre nem hitte el, hogy nem vagy leszbi, akkor másodjára se fogja. Max ha egy sráccal is lerajzoljátok egymást. Esetlen nincs egy fiú azon a rajzszakkörön, akivel jóban lennél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!