Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van ez? Én nem értem!?

Miért van ez? Én nem értem!?

Figyelt kérdés
A szüleim nem vesznek semmit a mostani kabátom már kb 3éves és szét van szakadva de még azt sem vesznek a legújjab cuccom a cipőm de azt is azért mert már fájt a lábam a másiktól olyan kicsi volt 2015 karácsonyán kaptam egy telefont azóta már az nem jó és nem vesznek csak az van ami a mamámé volt régen és csodálkoznak hogy ha hívnak nem hívom visza öket hogyha pénz sincs rajta és csodálkoznak hogy elszakad a kabátom amikor 3éve azt használom pedig szerintem van pénzünk mert van autónk és még 2 motor is de persze a testvérem meg mindent megkap akart egy iphonet meg is kapta pedig az átlagom jóval 3as fölött van és sokat szoktam segíteni otthon és nem is szoktam velük veszekedni csak néha kis apróságokon olyan is volt amikor volt egy ezresem a pénztárcámban nem vettem semmit másnap pedig már csak egy 500as volt benne
2020. jan. 28. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Ők mit mondanak?

Tesód mit mond? Szerinte ez normális? Nem érzi úgy, hogy nem oké?

2020. jan. 28. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ennyi talán elég lesz, tessék.

2020. jan. 28. 21:14
 3/9 anonim válasza:
86%
Szerintem először le kéne ülnöd a szüleiddel és beszélni erről higgadtan, hogy neked ez mennyire esik rosszul és hogy a testvéredet sokkal jobban ellátják úgymond, mint téged. Velem is volt egyszer egy hasonló, igaz, nem ennyire durva, de leültem velük egyszer és mindent megbeszéltünk. Kiderült, hogyha valamire szükségem van, akkor azért szólnom kell és nem várni, hogy majd ők kitalálják. Egy beszélgetéssel minden problémát meg lehet oldani. Lehet, hogy ők félreértenek téged és ez baj.
2020. jan. 28. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon nehéz lenne központozást használni, hogy ne egy maszlagot vess ide nekünk? Úgy kell kihámozni, hogy mit akarsz mondani.

Hallottad már "a királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem" szöveget? Na, te ilyen vagy.

Egyébként meg beszélgess velük, és kérdezd meg őket, mert mi nem tudhatjuk. Mostanában gyanúsan sok az elhanyagolt gyerek az oldalon, akinek a testvére iphonokat kap csak úgy... Szóval vagy minden szülő megőrült, vagy valami nem stimmel itt.

2020. jan. 28. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Ha 3 év alatt szó szerint szétszaggatod a kabátod, akkor nem csodálom, hogy nem vesznek újat.

Tanuld meg megbecsülni, amit adnak, vigyázz rá.

A 2015-ös telefonod miért romlott el? Normálisan használtad? Vitted szakműhelybe, hogy javítható-e és mennyiért?

Vagy azt gondolod, ha valami elromlik, rögtön ki kell dobni, és a szüleidnek fizetniük kéne neked egy újat?

2020. jan. 28. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Hármas feletti átlagra hivatkozol? 😂

Én több, mint 5 éve használom ugyanazt a kabátot, semmi baja, nem tudom, mit csinálsz a tiéddel.

Egyébként pedig kommunikálj velük. Nyugodt, nem vádaskodó hangnemben.

Hány éves vagy?

2020. jan. 29. 07:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélj velük.

Amúgy a többieknek üzenem hogy egy rosszabb minőségű kabát nem bír ki 4 évet.

A mostani telefonokat pedig úgy csinálják hogy jobban megérje egy újat venni.

Kérdező! A 3-mas átlagára én azért még nem lennék büszke, de nem az én dolgom. Sok embert ismerek aki ennek ellenére jól boldogul az életben, és kiderült hogy nem hülye hanem csak lusta volt. De azért tanuld meg a vessző és a pont használatát, mert nagyon rossz volt végigolvasni amit írtál.

2020. jan. 29. 18:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek! Most próbálok úgy írni ahogy mondtátok. Már beszéltem velük valamikor ,hogy kaphatok e majd egy telefont. De azt mondták hogy nem. Egyébként úgy ment tönkre ,hogy a zsebemben volt elestem és azóta nincs se hangja se képe. És ezt mondom a testvérem hiába fiatalabb mint én ő nálam sokkal rosszab tanuló. A testvéremnek csak tavaly volt 3 telefonja. De azt a hármat még most is használja. De ő nem azért kapta mert tönkre ment hanem mert betört!
2020. jan. 29. 19:17
 9/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hány éves a testvéred? Ha ennyire új cuccokra vágysz miért nem mész el suli mellett valami diákmunkára?
2020. jan. 31. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!