Hogyan valljam be a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Szóval, a szüleim mindig adnak pénzt, hogy vegyek valami ebédet. Azonban volt egy koncert, amire nem engedték hogy elmenjek, de én azért is elmentem, mert nulla az önkontrolom. De nem volt annyi pénzem, így kiegészítettem egy húszassal apám tárcájából. Most viszont nincs semmi pénzem ebédre, így nem tudom mit csináljak. Ezt hogyan vallhatnám be? Vagy elmondjam egyáltalán?2020. jan. 28. 19:34
31/37 anonim válasza:
Sajnos nem bánta meg. A fater kopjon le végleg, vagy meglopom s még el dicsekedek vele itt. Újabb értékes fiatal. Kaptam volna én rendesen érte, nem kellett volna több húszas. Na meg az a kijelentés, hogy nem érdekel mennyit dolgozott érte... Látszik, fingod sincs, hogy mi lehet a munka egyáltalán. Igazán sajnállak, belső ertékektől mentes vagy. Sok sikert az életben...
32/37 anonim válasza:
"Nem érdekel mennyit dolgozott érte. " Pedig kéne hogy érdekeljen. És ne lop,akkor nem lesz rendőrségi hajcihő a lopás miatt.
33/37 anonim válasza:
Sehogy. Bírjad ki, ha már lenyúltad a szüleid. Gazember.
34/37 anonim válasza:
Te hazudsz. Először azt írod elloptad, majd azt hogy még csak gondolkozol rajta. Inkább menj dolgozni ahelyett, hogy hülyeségeken törnéd a fejed!
35/37 anonim válasza:
Milyen koncert volt az ahova 20on ezer egy belépő? :o
36/37 anonim válasza:
Fúh, szegény faterod. Ez vagy 2-3 műszak munka bére. Szerencséd, hogy még nem derült ki, vagy ha kiderül és nem kapsz büntit. És az is szerencséd, hogy nem az én gyerekem vagy. Akkora pofont kapnál ezért, hogy összecsokiznád magad.
37/37 anonim válasza:
Tudom már régi a story de azért nem tudom kihagyni . Nálunk 20.000ft félhavi étel . Azaz 15-20 nap ..ha valami oknál fogva eltűnik akkor 15-20 napig élelem és segítség nélkül maradunk. Csakhogy érezd a súlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!