Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan valljam be a szüleimnek?

Hogyan valljam be a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Szóval, a szüleim mindig adnak pénzt, hogy vegyek valami ebédet. Azonban volt egy koncert, amire nem engedték hogy elmenjek, de én azért is elmentem, mert nulla az önkontrolom. De nem volt annyi pénzem, így kiegészítettem egy húszassal apám tárcájából. Most viszont nincs semmi pénzem ebédre, így nem tudom mit csináljak. Ezt hogyan vallhatnám be? Vagy elmondjam egyáltalán?

2020. jan. 28. 19:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

Abszolút nem értem miről beszélsz.

Minden nap adnak pénzt, oke

Nem volt penzed a koncertre, ezert loptal, “oke”

Most nincs penzed ebedre, mivan??

Nincs penzed, mert nem adnak vagy nincs penzed mert azt is elkoltotted vagy mi van?

Amugy ha van benne egy csepp becsuletesseg, akkor elmondod, hogy elvetted a penzt, nagyon rosszul erzed magad es termeszetesen, amint lehet a zsebpenzedbol visszapotolod.

2020. jan. 28. 20:35
 12/37 A kérdező kommentje:
Havonta adnak
2020. jan. 28. 20:37
 13/37 anonim ***** válasza:
95%
Mennyit kapsz havonta? Be kéne vallanod, hogy mennyi volt a jegy, mennyit loptál, és legalább addig otthonról viszel párizsis zsemlét, amíg az ellopott összeg kitartott volna. A további büntetést is vállanod kell, és erre a fűnyírás pl nem megfelelő ellenérték.
2020. jan. 28. 20:42
 14/37 anonim ***** válasza:
72%
Szülő vagyok. Hasonló esetben örülnék, ha a gyerekem elmondaná. Nem mondom, hogy megdicsérném azért, amit tett, de büszke lennék rá, ha elmondaná. Megbeszélném vele, hogy hogy legyen a továbbiakban. Súlyosan nem büntetném meg, de pl. nem adnék neki ebédpénzt, hanem csomagolnék neki kaját egy ideig, amíg le nem jár a húszas mondjuk.
2020. jan. 28. 20:44
 15/37 A kérdező kommentje:
Havonta egy tízest szoktam kapni
2020. jan. 28. 20:53
 16/37 anonim ***** válasza:
95%
Az én gyerekkoromban ez iszonyat nagy bűn lett volna, nem arra akarok kilukadni, hogy bezzeg a régi szép idők, mert nem voltak szépek, csak fel nem foghatom, hogy lehet normálisan elfogadott egy szülőtől lopó gyerek. Hogy lehetnek egymással ilyen förtelmes módon viselkedő családtagok.
2020. jan. 28. 20:53
 17/37 anonim ***** válasza:
82%
Jó esetben apád azért gürcölt két műszakot. Ügyes vagy, csak így tovább, holnap próbáld 30-al.
2020. jan. 28. 21:04
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem érdekel mennyit dolgozott érte. Ha már elköltözött akkor igazán vagy kiszállhatna az életemből, vagy legyen jelen. Ha már úgy döntött hogy kering a határon akkor ne csodálkozzon, hogy kihasználom a helyzetet.
2020. jan. 28. 21:09
 19/37 A kérdező kommentje:
Eh, elkanyarodtam kicsit a tárgytól
2020. jan. 28. 21:12
 20/37 anonim ***** válasza:
86%
A hozzállásod egy leendő börtöntölteléké.
2020. jan. 28. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!