Hogyan valljam be a szüleimnek?
És azt hiszed, nem vette észre?
Gondolod, vissza fog költözni egy tolvajhoz?
A fater folyamatosan 200.000 forintot hord kp-ban a pénztárcájában, hogy nem tűnik fel neki egy húszezres mínusz?
Nálam kb 1 db szokott lenni belőle (vagy kevesebb) a tárcámban, mert ott a bankkártya. Nehezen hiszem el, hogy nem tűnik fel ekkora mínusz.
Kérdező, bevallom, 1-2 alkalommal én is elcsórtam anno valamelyik szülőm pénztárcájából 1-2 ezrest, de 20 rongyhoz sose lett volna pofám.
Esetleg nem fordult meg a fejedben, hogy diákmunkára menj,ahelyett, hogy lopnál? Pláne ekkora összegnél?
Még nem lopta el,csak gondolkodik rajta.
Menj el diakmunkára és megtudod majd mit jelent 20 ezret megkeresni. Bár nincs gyerekem, de ha lenne és észrevenném, hogy ellopott 20 ezret a pénztárcámból, akkor minimum egy nagy pofon+1 hónap szobafogság.
Nekem annó eszembe se jutott volna ennyi pénzt lopni főleg egy hülye koncert miatt. Párszor loptam cigit apámtól, de pénzt sosem. Ha megtettem volna, akkor bizony akkora balhé lett volna ,hogy soha többé eszembe sem jutna.
És abba is gondolj bele, hogy az a 20 ezer ft az a családodnak kb 5 napi kaja. Ez sosem lesz megbocsájtva neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!