Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan valljam be a szüleimnek?

Hogyan valljam be a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Szóval, a szüleim mindig adnak pénzt, hogy vegyek valami ebédet. Azonban volt egy koncert, amire nem engedték hogy elmenjek, de én azért is elmentem, mert nulla az önkontrolom. De nem volt annyi pénzem, így kiegészítettem egy húszassal apám tárcájából. Most viszont nincs semmi pénzem ebédre, így nem tudom mit csináljak. Ezt hogyan vallhatnám be? Vagy elmondjam egyáltalán?

2020. jan. 28. 19:34
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Jó, elismerem, hogy még nem loptam el a pénzt. Csak tervben van.
2020. jan. 28. 21:21
 22/37 anonim ***** válasza:
74%
A húszas keretében, nem vinnél magagaddal ebédpénzt. Kérd meg a szüleidet, hogy csomagoljanak neked. Hány éves vagy és milyen koncert volt? Húszas az egy kicsit sok pénz.
2020. jan. 28. 21:22
 23/37 anonim ***** válasza:
73%
Kis pszichopata vagy.
2020. jan. 28. 21:34
 24/37 anonim ***** válasza:
89%

És azt hiszed, nem vette észre?

Gondolod, vissza fog költözni egy tolvajhoz?

2020. jan. 28. 22:18
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

A fater folyamatosan 200.000 forintot hord kp-ban a pénztárcájában, hogy nem tűnik fel neki egy húszezres mínusz?

Nálam kb 1 db szokott lenni belőle (vagy kevesebb) a tárcámban, mert ott a bankkártya. Nehezen hiszem el, hogy nem tűnik fel ekkora mínusz.

2020. jan. 28. 23:55
 26/37 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, bevallom, 1-2 alkalommal én is elcsórtam anno valamelyik szülőm pénztárcájából 1-2 ezrest, de 20 rongyhoz sose lett volna pofám.

Esetleg nem fordult meg a fejedben, hogy diákmunkára menj,ahelyett, hogy lopnál? Pláne ekkora összegnél?

2020. jan. 29. 08:51
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem úgy tűnik, mint aki nagyon megbánta, amit tett...
2020. jan. 29. 09:09
 28/37 anonim ***** válasza:
91%

Még nem lopta el,csak gondolkodik rajta.

Menj el diakmunkára és megtudod majd mit jelent 20 ezret megkeresni. Bár nincs gyerekem, de ha lenne és észrevenném, hogy ellopott 20 ezret a pénztárcámból, akkor minimum egy nagy pofon+1 hónap szobafogság.

Nekem annó eszembe se jutott volna ennyi pénzt lopni főleg egy hülye koncert miatt. Párszor loptam cigit apámtól, de pénzt sosem. Ha megtettem volna, akkor bizony akkora balhé lett volna ,hogy soha többé eszembe sem jutna.

És abba is gondolj bele, hogy az a 20 ezer ft az a családodnak kb 5 napi kaja. Ez sosem lesz megbocsájtva neked.

2020. jan. 29. 09:48
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
Nem is tudok belegondolni milyen büntetést érdemelnél ezért. Számomra felfoghatatlan, hogy lopsz a szüleidtől és utána még simogatod az egod, hogy hát azért volt rá okod. Még nem a te hibád. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy vagy képes lopni a saját apádtól. 16 éves korom óta tudom a széfünk jelszavát egyetlen alkalommal sem merült fel, hogy lopjak belőle.
2020. jan. 29. 10:34
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
milyen koncert?
2020. jan. 29. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!