Meg merjem csináltatni a tetoválást a szüleim tudta nélkül? 20l
Már tudjak, hogy szeretnék egy ideje, de eddig a barátom nem engedte meg. Most már egy fél éve mással vagyok együtt, neki is tetszene rajtam. A szüleim meg azon a velémenyén vannak,hogy az csak a link embereknek van. Félek ki fognak rakni miatta vagy megpofoznak.
(A hátamra lenne egy minta)
,,Meg merjem csináltatni a tetoválást a szüleim tudta nélkül? 20l" - Mivel 20 éves vagy, senki se tarthat vissza.
,,eddig a barátom nem engedte meg" - Mi az hogy a barátod nem engedte meg? Ki neked ő??
,,A szüleim meg azon a velémenyén vannak,hogy az csak a link embereknek van." - Hány évesek? 60? Vagy csak simán ennyire tudatlanok?
,,Félek ki fognak rakni miatta vagy megpofoznak." - Hát ha a szülők egy tetoválásért raknák ki a lányukat, ott nem a lánnyal van a baj. A megpofozásról meg jobb ha nem írok bővebben... Ez a kérdés már eddig is épp eléggé felb@$zott...
20 éves vagy. Nem kell szülői engedély hozzá. A te tested azt csinálsz vele amit akarsz, egyébként meg olyan szülőkkel akik egy tetoválás miatt felpofoznák a felnőtt lanyukat én nem sokáig tartanám a kapcsolatot őszintén....
Egyébként én tele tetovaltattam a hátamat kb 22 éves koromban. Szüleim nem tudtak róla, csak a barátom (mára már férjem), és a pénzt én gyűjtöttem össze rá. Legalább fél évig tudtam titkolni előttük (azért a hátat elég rendesen el tudja takarni az ember), mindig olyan felsőkben voltam előttük azlmi hátul nem kivágott (mert direkt vettem olyan felsőket is ami hátul V alakban kivágott hogy ha úgy akarom tudjam mutogatni is a tetovaladsomat :D), már külön laktam tőlük, így nem is találkoztunk olyan sokat. Fél év után is én vallottam be neki, és mutattam meg nekik, persze az volt rá a reakciójuk amit sejtettem, "minek ennyi tetoválás" "túl sok" stb mondták ezt úgy, hogy édesapámnak és édesanyámnak is van tetoválása :D szóval egyrészt a TE döntésed, másrészt a hátadon simán el tudod rejteni ha akarod.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!