Meg merjem csináltatni a tetoválást a szüleim tudta
nélkül? 20l
Figyelt kérdés
Már tudjak, hogy szeretnék egy ideje, de eddig a barátom nem engedte meg. Most már egy fél éve mással vagyok együtt, neki is tetszene rajtam. A szüleim meg azon a velémenyén vannak,hogy az csak a link embereknek van. Félek ki fognak rakni miatta vagy megpofoznak.
Ha valóban évek óta szeretnéd, és egészen biztos vagy benne, mások véleményétől függetlenül, akkor nyugodtan csináltasd meg.
Én idősebb koromban csináltattam tetkót. Korábban azt mondták a szüleim, hogy "kitagadnának", ha tetkóm lenne. Nem akartam úgy megcsináltatni, hogy nem szólok nekik, hiába vagyok felnőtt és független. Elmagyaráztam nekik, hogy mennyire fontos számomra. Megértették. Mondjuk nekem látható helyen van. A hátadon talán észre se vennék, ha nem mész velük együtt strandra vagy ilyesmi.
Amelyik pasi meg emiatt elhagyna, azzal jobb is, ha nem maradsz együtt.
2020. jan. 26. 15:19
22/33 anonim válasza:
Off, de a 87% mit írt, ami miatt ennyire lenulláztátok?
:D
Én szeretem az igényes, átgondolt tetoválásokat (itthon kb. ezerből egy ilyen), de én is azt írom, hogy nagyon alaposan gondold át.
2020. jan. 26. 17:53
23/33 anonim válasza:
Ja olvasom, hogy évek óta szeretnél.
Hát ez azzal jár sajnos, hogy pár ember megszólhat érte, de van ismerősöm, akinek 15 éve megvan és a szülei nem vették észre (elég konzervatívak).
2020. jan. 26. 17:55
24/33 anonim válasza:
Mondjuk az észrevevés témakör csak azért cink, mert az elején fóliázni, krémezni (de ha 5napos fóliát kap, lekerülés után akkor is krémezni kell), tisztítani nem tudja magának néhány óránként egyedül a háta közepén. Ha meg otthon lakik, akkor kb csak a szülők tudnak ebben segíteni.
2020. jan. 26. 18:51
25/33 anonim válasza:
Ez igaz, meg pl alap mozdulatok okozhatnak problémát, nem dőlhet hátra stb.
2020. jan. 26. 19:54
26/33 anonim válasza:
20 éves vagy. Semmi közük hozzá.
2020. jan. 26. 20:36
27/33 anonim válasza:
Te életed a te döntésed, kivéve ha muszlim srác lesz a párod mert akkor a gazdád dönt.
2020. jan. 26. 22:22
28/33 anonim válasza:
ez az egesz tetkoo egy hulyeseg,nem ertem mire jo az egesz,minek ,mi ertelme van,hogy jelent valamit,ez csak egy onamitas,de aki szeretne magan valamit ne habozon csinaltassa meg,es oruljon neki,es mutogassa hogy nekem is van billogom,es egy bizonyos ido utan lehet takargatni
2020. jan. 27. 08:27
29/33 anonim válasza:
Az én családom is ellenezte de engem nem érdekelt a véleményük. Téged viszont úgy látszik igen, úgyhogy én is azt javaslom amég agyilag nem nősz fel addig ne.
2020. jan. 27. 13:49
30/33 anonim válasza:
en azt mondom ha tiszteled a szuleidet ne tedd,sokan irjak a te tested a tied azt csinalsz veke amit akarsz,de a tiszteletet kihagyjak,azert valakinek fel kellet nevelni azt a testet,nem magad nevelted fel,!gyerekek nem letszukseglet a tatto,varj vele,es ha kulon koltozol,gondold at kell e neked,ez a dolog ha igen akkor hajra ,tedd meg,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!