Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg merjem csináltatni a...

Meg merjem csináltatni a tetoválást a szüleim tudta nélkül? 20l

Figyelt kérdés

Már tudjak, hogy szeretnék egy ideje, de eddig a barátom nem engedte meg. Most már egy fél éve mással vagyok együtt, neki is tetszene rajtam. A szüleim meg azon a velémenyén vannak,hogy az csak a link embereknek van. Félek ki fognak rakni miatta vagy megpofoznak.

(A hátamra lenne egy minta)

2020. jan. 26. 13:34
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
2 éve dolgozok rendes munkahelyen
2020. jan. 26. 14:06
 12/33 anonim ***** válasza:
18%
És ha kövi nagy szerelmedned nem jön be, mész plasztikáztatni?
2020. jan. 26. 14:15
 13/33 A kérdező kommentje:
Ezentúl senki miatt nem fogok megtagadni semmit ami tetszene magamon.
2020. jan. 26. 14:19
 14/33 anonim ***** válasza:
19%
Ha dolgozol, akkor meg pláne nem a szüleid felelnek érted. Mikor vagy hajlandó felnőni?
2020. jan. 26. 14:19
 15/33 anonim ***** válasza:
16%

Azt ugye tudod, hogy egy életen át viselni fogod? Jó,persze, el lehet tüntetni, de az is rengeteg pénz. Ha valóban van számodra valami jelentősége, akkor rajta.

Az, hogy 20 évesen megpofoznak, arra inkább nem mondok semmit. Nekem az ilyen nem szülő. Ha összetörnéd az autód, akkor meg félig agyonvernek? Hagyjuk már.

Ha tetoválást csináltatsz, nagyon alaposan válaszd meg a szalont, nehogy valami fertőzést kapj. Illetve ami fontos, mivel nő vagy, és esetleg szülni fogsz, és ha ehhez EDA-t kérsz, akkor nagyon nem mindegy hol van a tetoválásod. ( deréktájon gerincen ne legyen, de ennek nézz utána. Én nem igazán voltam akkor már magamnál, de majdnem ráfáztam. )

2020. jan. 26. 14:21
 16/33 anonim ***** válasza:
96%
Ha nekem tetszene egy tetoválás, akkor pont nem a hátamra tetetném, ahol soha nem látom. Gyakorlatilag nem magadnak csinálod, hanem másoknak, aztán azoknak vagy tetszik vagy nem.
2020. jan. 26. 14:37
 17/33 A kérdező kommentje:
Olyan helyen dolgozok,ahol látható helyen nem díjaznának egy tetoválást. De persze én leszek az első akinek a hátán lesz :)
2020. jan. 26. 14:47
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
A te tested azt csinálsz vele amit akarsz. Fiam is csináltatott. Haza jött vigyorogva mutatta mit csináltatott. Nem tetszett de az ő teste.
2020. jan. 26. 14:52
 19/33 anonim válasza:
100%
Ha valóban szeretnéd a tetoválást, és tudod, hogy nem fogod megbánni később sem, akkor csináltasd meg. Szüleid elég régimódi gondolkodással rendelkeznek, az alapján, hogy csak "link embereknek van". 20 éves vagy, nincs szükséged szülői engedélyre.
2020. jan. 26. 15:03
 20/33 anonim ***** válasza:
Azért érdekelne hogy a 14/15 miért lett ennyire lehúzva?
2020. jan. 26. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!