Meg merjem csináltatni a tetoválást a szüleim tudta nélkül? 20l
Már tudjak, hogy szeretnék egy ideje, de eddig a barátom nem engedte meg. Most már egy fél éve mással vagyok együtt, neki is tetszene rajtam. A szüleim meg azon a velémenyén vannak,hogy az csak a link embereknek van. Félek ki fognak rakni miatta vagy megpofoznak.
(A hátamra lenne egy minta)
Azt ugye tudod, hogy egy életen át viselni fogod? Jó,persze, el lehet tüntetni, de az is rengeteg pénz. Ha valóban van számodra valami jelentősége, akkor rajta.
Az, hogy 20 évesen megpofoznak, arra inkább nem mondok semmit. Nekem az ilyen nem szülő. Ha összetörnéd az autód, akkor meg félig agyonvernek? Hagyjuk már.
Ha tetoválást csináltatsz, nagyon alaposan válaszd meg a szalont, nehogy valami fertőzést kapj. Illetve ami fontos, mivel nő vagy, és esetleg szülni fogsz, és ha ehhez EDA-t kérsz, akkor nagyon nem mindegy hol van a tetoválásod. ( deréktájon gerincen ne legyen, de ennek nézz utána. Én nem igazán voltam akkor már magamnál, de majdnem ráfáztam. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!