Lehet valahol névtelen bejelentést tenni, hogy a szomszéd bántalmazza a kisgyermekét?
Egy pár hónapja figyeltem fel a szomszédból árszűrődő, brutális veszekedésekre, mivel eléggé vékonyak a falak, minden beszéd áthallatszik a gyerekszobából. Eleinte azt furcsáltam, hogy a kislány egyfolytában sír, ilyenkor bezárják és nem engedil ki. Olyan 4-6 körüli lehet. Az anyuka ilyen irodista jelleg, de legtöbbször az ilyen "tanult" szellemimunkásokról derülnek ki a legbetegebb dolgok...olyan undorítóan beszélnek a picivel, hogy a nő hanglejtésétől még én is megijedtem. "Szètb@***lak a fakanállal, olyan hülye vagy b**d meg, semmire kellő élősködő, kidobálom a sz@ros játékaidat te g**i..stb" Az apuka se semmi, a kicsi libidóját a kislányon vezeti le. Üvöltözik, elhordja mindennek a síró kicsit. Borzalmas hallgatni, ahogy elmodnják neki, hogyan fogják összeverni, hogyan dobják majd ki a játékait és közben hallani a pici sírását.
Jó lenne, ha körülnéze valaki náluk. Lehet valahogyan névtelen bejelentèst tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!