Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak anyának, hogy...

Mit mondjak anyának, hogy írjon nekem egy délutánra kikérőt a koliba? 17l

Figyelt kérdés

Egy évfolyamtársammal megimsertük egymást és szeretnénk sulin kívül beszélgetni. Viszont csak hétköznap megoldható, mert nekem rossz a közlekedés, és akkor úgyis ott vagyok. Viszont a koliba van tanszoba délután és azokról kikérő kell, ha nem vagyok ott. Jó, az átlagom miatt jövőheten már szobába tanulok, szóval lehet nem vennék észre, hogy nem vagyok ott, de tudom hogy milyen balszerencsés vagyok, tuti lebuknék. Anyu írását sem akarom hamisítani, mert valamikor elfogadnak csak úgy egy kikérőt, de van amikor be kell telefonálnia a szülőnek.

Viszont anya nem örülne ha tanszobán nem lennék a koliba, mert szerinte akkor nem tanulok. De amúgy is van olyan napom amire nem kell sokat készülni, esti kimenőben is tudok tanulni egyébként. Plusz az sem tetszene neki, hogy találkozó miatt mennék ki tanuló időben.

Szóval mit mondjak neki, hogy írjon kikérőt?(nincs korlátozva a száma, szóval az nem ellenérv, hogy később jól jöhet)

2020. jan. 21. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Ha van esti kimenő, akkor miért nem akkor találkozózol a tanulási idő helyett?
2020. jan. 21. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Találkozzatok este vagy jövőhéten amikor már nem kell menned tanszobába.
2020. jan. 21. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Ne csalj, ne csapj be és ne vezess félre senkit! Se a kolis felügyelőt, se édesanyádat. Oldjátok meg másképp.
2020. jan. 21. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:

1-es az esti kimenő hét és kilenc közt van. Bejárósan nincs lehetősége akkor bent lenni.

2-es jövőheten is kell tanszobán lennem, de akkor a szobában kell tartózkodnom és nem a tanteremben. Akkor is kell kikérő.... Csak sokan ilyenkor lógnak ki és nem buknak le

2020. jan. 21. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

Nem szégyen az, ha két ellenkező nemű fiatal évfolyamtárs beszélget a nagyszünetben, ebédidőben, tanítás után annyi időre, amit az idejük megenged. Hogy több idő kellene? Érthető, de csak ennyi van.

Mi lenne, ha anyukádnak megmondanád a tiszta igazságot?

Meglehet, hogy adna kikérőt, de arra ügyelj, hogy ez ne legyen gyakori és főleg ne menjen a tanulás rovására. Előtted a jövőd, a foglalkozásod alapozod meg, csak utána a családodat. Ha kiszöksz, aztán kitudódik, annak bizonyára komoly következményei lennének számodra az iskolában. Szükséged van erre? Ugye, nincs?

Sok sikert!

2020. jan. 22. 09:51
 6/6 anonim válasza:
75%

Ha más településen laktok azért érdemes lenne elgondolkodni, hogy tanszünetekben meg nyári szünetben hogy oldanátok ezt meg. Tudnátok úgy egymásnál aludni hétvégén,hogy te pl.kényelmesen be érj a koliba/ suliba. Azt se értem hogy most te mennél a fiúhoz vagy fordítva?

De semmiképp ne hazudj anyukádnak. De ezeket amiket írtam gondold át, szép és jó a szerelem,de ott a kivitelezés is

2020. jan. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!