Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami program délutánra,...

Valami program délutánra, estére? Hova lehetne menni ebbe a rossz idôbe?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Én a helyedbe a barátaimmal a west end-be mennék,és nézelődnék.Vagy elmehettek moziba, vahy egy kártya-partit is tarthattok, jól hangulat,pizzarendelés.....
2012. jan. 28. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én erősen gondolkodom, hogy társasjátékozni fogok a férjemmel. (Ne szóljatok le, légyszi..nem lehet mindig szexelni! :D )
2012. jan. 28. 12:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj, de azért nem megyek fel Pestre, hogy nézelôdjek. :) Nem barátokkal, párommal..
2012. jan. 28. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Az is remek program ha elmentek egy nagyot sétálni(persze jól felöltözve) közben csak egymásra figyeletk, és egy csomót beszélgettek
2012. jan. 28. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is játszatok valamit,mondjuk társasjáték,a kártya ketten nem olyan érdekes szerintem.Esetleg csináljatok együtt együtt valami finomságot,sütit,pizzát,akármit,amit szerettek.Utána sétálhattok is egyet,mejd este menjetek moziba,vagy üljetek be egy hangulatos kávézóba.

Ha van lehetőségetek,menjetek el korcsolyézni,bólingozni stb.

De az sem rossz ha bebújtok a jó meleg ágyikóba és megnéztek egy filmet.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2012. jan. 28. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!