Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék "elszökni" egy...

Hogyan tudnék "elszökni" egy délutánra a barátommal?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal,eddig háromszor találkoztunk,akkor is versenyeken.Sokat meséltem a szüleimnek róla,és kérték,hogy mutassam be nekik. Meg is történt,de miután elment a barátom megmondták,hogy soha többet nem akarják még csak a közelembe se látni és megtiltják,hogy találkozzak vele,de indokot nem mondtak,hogy miért.

3 nap múlva lesz a születésnapom,akkor leszek 16 éves,és a barátom meghívott egy étterembe vacsorázni,beszélgetni és ez lenne az ajándékom.

Hogy tudnék megszökni ennyi időre?

15/L 18/F

2017. márc. 8. 21:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
én a helyedben nem szökdösnék, hanem megmondanám kerek perec, hogy elmegyek. és azt is, hogy nem nekik kell, hogy szimpi legyen. sosem értettem az ilyet. 25nő
2017. márc. 8. 21:32
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Hogy-hogy nem indokolták meg miért?Akkor valószínűleg nem volt nekik szimpatikus.Azért ne add fel,én is így voltam,és 23 éve élek együtt az illetővel,akitől tiltottak.Nem tudom mi lenne a jó,mert hazudozni nem érdemes,viszont ott van ugye a tiltás.Talán ha kicsit másképp körítenéd az igazságot,az működhetne.Pl,mondd azt hogy szülinapod alkalmából a barátnőid meghívtak vacsorázni egy étterembe,és ha rákérdeznek hogy xy is ott lesz,akkor mondod hogy lehetséges.
2017. márc. 8. 21:38
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Te most komolyan 3 év korkülönbség miatt rinyálsz? már ne is haragudj, de átlagos házasságban nagyobb a a korkül.
2017. márc. 8. 21:39
 4/18 anonim ***** válasza:
35%
4 hónapja vagytok együtt es háromszor találkoztatok de az is csak versenyen volt? Milyen kapcsolat ez? Mar ne haragudj. Inkabb hallgasd a szuleidre..
2017. márc. 8. 21:41
 5/18 anonim ***** válasza:
29%

Biztos hogy feltenek.

Nem akarlak elkeseriteni, de ilyenkor soknak szamit ez a 3 ev. Most o pl. pont erettsegire keszul, jon az egyetem, bulik, kollegium, uj emberek, te meg meg mindig csak egy kislany leszel, akinek a matekdoga a legfontosabb. Nem akarlak megbantani, plane ugy hogy nalunk 13 ev van az o javara, de mi mar idosebbek is vagyunk.

Plusz az egy egeszseges 18 eves fiunak nem eleg, ha havonta egyszer talalkoztok, egy ido utan tobbre van szukseg.

Persze ne legyen igazam.

Annyit meg tehetsz, hogy bemutatod a szuleidnek hogy ok gyozodjenek meg rola, hogy normalis fiu.

2017. márc. 8. 21:49
 6/18 anonim ***** válasza:
67%
Ezt nem nevezném kapcsolatnak.
2017. márc. 8. 21:57
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
Konyvtarba nem szoktal jarni? Nem falaznak a baratnoid? Talan jobb lenne egy ebed meghivas ;)
2017. márc. 8. 22:11
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem bíznak benne. Azért amit az előzöek is írtak. Egy 15 évesnek lehet hogy egy nagy kapcsolat az a 3szori találkozás 4 hónap alatt de egy 18 évesnek hiába csak 3 évvel idősebb azért több tapasztalata van és felismeri azt hogy ez nem nevezhető kapcsolatnak. Mivel nem veszi arra a fáradtságot hogy többször is találkozzatok versenyen kívül ezért gondolom a szüleid tudják hogy csak játszik veled. Ezt te kamaszként nem érted mert ilyenkor egy 3szor talizós kapcsolatból azt hiszed hogy több lesz de ők látják a rózsaszín ködön kívül is a "kapcsolatotokat".
2017. márc. 8. 22:20
 9/18 anonim ***** válasza:
27%

Szerintetek hogy találkozhon vele többet ha tiltják tőle???? Majd kialakul a valódi kapcsolat ez ltalába igy működik találkozunk hébe hóba aztán egyre sűrűbben nem? Vagy én vagyok helikopter?

Kérd meg a barátnőidet h falazzanak vagy azért 16 évesen csak elmehetsz mozizni vagy velük csavarogni nem?? Vagy ezt se engedik

2017. márc. 8. 22:27
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Jaj bocsánat tényleg én vagyok a helikopter elkerülte a figyelmemet a 4 hónap. Akkor sztorno bocsi
2017. márc. 8. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!