Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal együtt voltunk a hétvégén, szexuális együttlét is volt, aztán délutánra vérzést tapasztaltam, mára már erősebb. Előfordulhat hogy ennyivel hamarabb megjön az együttlét hatására? Vagy fordult már elő ilyen bárkivel?
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekeztünk. A vérzés enyhébb menstruáció jellegű,10 nap múlva kéne megjönnie.2017. jan. 30. 20:24
1/2 KnightBalazs válasza:
Szerintem nem menstruációd van. A volt barátnőmmel az első után neki is volt 2-3 napig vérzése. Azt hiszem kisebb fájdalmak is kísérték de ő annak idején utána olvasott és semmi komoly nem volt és nem is lett belőle semmi baj. Szerintem nyugodj meg. Semmi komoly bajod nem eshetett. Ha nem áll el a vérzésed 3-4 nap után sem akkor talán tanácsos komolyabban foglalkozni a témával. Talán nem ártana utána is olvasnod.
Remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
Nekem is vérzett 1-2 napig az első után :)
2. szombaton volt, és csak nagyon halványan vérzett 1x amikor pisiltem, meg se látszódott bugyin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!