Leülni és rákérdezni, hogy ezt akarja-e valójában.
Ha igen, akkor pedig választani.
2020. jan. 20. 20:05
12/22 anonim válasza:
Ha valaki választás elé akar állítani akkor sosem őt kell választani. Ennyi.
2020. jan. 20. 20:10
13/22 anonim válasza:
Nem értem, honnan jött ez a "szülőről leválni" duma egyes válaszolóknál. A szülőről leválni nem azt jelenti, hogy soha többé nem beszélsz vele, nem találkoztok és megszűnik létezni a számodra, vagy igen? Csak mert itt erről van szó. Egy ilyen helyzet messze nem a szülőkről való leválásról szól, hanem arról, hogy a szülő konkrétan kitagadja a gyerekét, megszűnik létezni a számára, ha a gyereke a párját választja helyette.
2020. jan. 20. 20:43
14/22 anonim válasza:
"Mit lehet tenni egy olyan szülővel, aki szinte választás elé állítja a gyerekét? Hogy válasszon vagy a párja vagy ő közte." - otthagyni a fenébe Kérdező... egy percig nem lett volna kérdés, hogy az engem megzsaroló aljadékokat válasszam-e, vagy a páromat.
2020. jan. 20. 21:19
15/22 anonim válasza:
Ezt a kérdést én is megkaptam majdnem harminc évvel ezelőtt.
Mi azóta is házasok vagyunk, ők meg azóta is várják, hogy elváljunk...
2020. jan. 20. 21:45
16/22 anonim válasza:
Van az a helyzet, amikor a szülővel értenék egyet.
Ha pl. a gyerekem párja drogos lenne.
És igen, megmondanám, hogy féltem a családunk többi tagját attól, hogy barátja betépve mit fog velünk tenni. Úgyhogy ha őt választja, akkor többé ne jöjjenek hozzánk.
Ugyanakkor nagyon őrlődnék azon, hogy mit rontottam el, hogy ilyen emberhez vonzódik a gyerekem.
2020. jan. 20. 22:31
17/22 anonim válasza:
"Ha pl. a gyerekem párja drogos lenne."- hát izé... még ha rablógyilkost mondtál volna, akkor megértenélek. De egy olyan, világszinten vitatott témában, mint a drogtéma, nem értem, milyen alapon kényszerítenéd a gyerekedre a saját világnézetedet. Attól, mert valaki hétvégén nem sörözget hanem füvezget, még nem lesz egy gonosztevő.
2020. jan. 21. 00:34
18/22 anonim válasza:
Drog mint lsd heroin kokain es az uj napi azinten megjeleno szintetikus drogok...
2020. jan. 21. 05:14
19/22 anonim válasza:
Leválni a szülőkről = nem hagyni, hogy beleszóljon a döntésedbe. Pl. munkavállalás, háztartás, párkapcsolat...
Ha választás elé állítja, akkor nem tiszteli a döntését.
Mi az indok, amiért választani kéne? Mi lesz a következménye, ha nem őt választod?
Ha mindig a szüleidet választod, nem lesz életed.
2020. jan. 21. 08:51
20/22 anonim válasza:
Kizárni az életedből. Normális szülő nem tesz ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!