Ti hogyan lépnétek meg a dolgot?
"En dolgozom, alberletet bérelek, de hoznom kelett anyat magammal, igy rajtam maradt."
Kellett? Nem, nem kellett. Te döntöttél így. Leülteted, és közlöd vele, hogy anyu, március 1.-ig maradhatsz, utána költözz el. Ennyi.
Hát, pedig akármilyen nehéz: te lelépsz, őt otthagyod, és ennyi.
De szerintem ezt a kérdést már pár napja is feltetted, és ezt akkor is írtuk már. Attól, hogy megismétled, nem fog csoda történni, és mást sem tudunk mondani.
Nem muszáj neked lelépni, de én a helyedben ezt tenném, mert egyszerűbb, mint kitenni anyukát utcára. De ha meg tudod tenni, vagy van hova küldeni, akkor hajrá.
Én tuti azt csinálnám, hogy elintézném, hogy módosítsuk a szerződést, és anyuka legyen a bérlő (már ha erre van lehetőség), és befizetnék mondjuk kéthavi bérleti díjat. Aztán elköszönnék, és mennék a saját életemre azzal, hogy "anyu, ennyit segítettem, most pedig állj a saját lábadra, mint ahogy az egy felnőtt nőtől elvárható".
Csak kifogásokat keresel, úgyhogy nem fogod te ezt megoldani. Nagyon sajnálom. :(
A tartozása viszont nem fog rátok szállni, ha csak az lenne, akkor visszautasítjátok az örökséget, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!