Anyám az idegeimre megy. Mit csináljak? Már nagyon nem bírom. Ti mit csinálnátok?
Nemrég töltöttem a 16-ot és ma délután vett nekem egy Mickey egeres (!!!) pólót. Pedig már mondtam neki, hogy ne vegyen nekem ilyen dedós dolgokat, meg úgy egyáltalán ne vegyen nekem semmi ruhát, ha nem vagyok ott. Erre azzal jött, hogy milyen hulye vagyok, mert mások is hordanak ilyeneket, még felnőttek is. Mert ha nem hordanák a felnőttek, akkor nem lenne felnőtt méretben sem. És még magának is vett egyet.
Állandóan bejön a szobámba kopogás nélkül és amikor kimegy, sose csukja be az ajtót.
Állandóan bejön a fürdőbe, amikor fürdök. Pedig mondtam már neki vagy 100x, hogy ne jöjjön be, mert nem szeretem.
És ami a legrosszabb:
Nézi az üzeneteimet. Pontosabban csak nézte.
Valamelyik nap mondta, hogy nézzem meg az ő Messenger üzeneteit, és néztem meg mikor van a tesómnak edzése. Amikor beléptem, kiírta, hogy XY (nevem) 2 új beszélgetése van. Bementem a beállításokba, a fiókbeállításokba. Ott megláttam az én fiókokat, és az volt alá kiírva, hogy 1 hete lépett be az ő telefonján az én Messengerembe.
Nem tettem neki szóvá, hanem kitöröltem az én fiókomat az ő telójából.
"Nem tudom, ki mit szólna hozzá, ha mondjuk az anyja Mickey egeres meg Hello Kitty-s ruhákat venne neki. Gondolom mindenki nagyon örülne neki."
Speciel mi olyan szegények voltunk, hogy bármiféle új ruhát is csak Karácsonykor kaptam, és akkor sem mindig. Igen, én nagyon örültem volna egy ilyennek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!