Valaki adna valami tippet mivel érveljek?
Nem a szüleimmel élek, hanem a nagynénimmel és szeretnék kimenni Szerbiába barátnőmhöz megünnepelni a születésnapját. Viszont ők ezt nem engedik, pedig szerintem már tudnék magamra vigyázni. Sőt ki is jönne elém a buszmegállóba. Küzdjek vagy adjam fel? Csak sajnos nagyon fontos lenne, mivel a 18. Szülinapját ünnepli.
Én 16 vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget.♡
A masik lány, hiába 18, még ő is diák. Gondolom a szüleivel él, tehát semmivel sincs felnőttesebb helyzetben. Ugyanúgy megtilthatják neki a szülei, hogy hozzád látogasson, mert ők tartják el ès az ő házukban lakik. (Lehet jönni a nagykorúsággal, de az eltartott fiatalok többsége nem pampog annyira.) Nekik ugyanúgy külföld Magyarország, mint neked Szerbia.
Szóval ha te nem vagy elengedve, nyugodj meg, ő sem lenne. Ne érezd magad rosszul. Az én szüleimnek Dunaharaszti volt a "Mordor". Egy baranyai kis faluban laktunk. Barátnőm Dunaharasztin. Hívott szilveszterezni. Az "ok" amiért nen lettem elengedve az volt, hogy Pesten is át kell utazni és ott biztos történik valami... tehát nem kell határt átlépni, elég egy falu-nagyváros ellentét.
Kuldj neki video uzit. Vgy videochaten koszontsd fel. A 20as valaszoloval egyet ertek.... hidd el igazabol nem azzal van a baj h hova mennel. Hanem azzal,h eleg durva vilagot elunk,es feltenek.
Figyu en 23 vltm mikor csak Szolnokra ugrottam le...balra neztem es azt lattam h a masik oldali ulesrol a faszi engem nezz a vonaton es epp az álló nemi szervet maszirozta. 2x kelletr odaneztem mert wlaonek fel se fogtam mit latok...azonnal felpattantam es atmentek masik kocsiba. De a durvabb az h nem is egyedul vltm abba a vagonba....
Én szerbiai vagyok Szegedre jártam annó suliba. 2x kísértek fel Szegedre úgy hogy előtte sosem jártam ott. Mindig egyedül utaztam. 3.héten már egy barátnőmmel jöttünk haza majd egy másik barátommal és még voltak nálam 3-an. Annyira tetszett nekik hogy éveken át jöttek hozzám pedig már nem jártam oda suliba.
Ettől függetlenül a mai világban (pedig ez csak 6 éve volt) én sem engedném ide a gyerekem. Nem bízom a szerbekben még így sem hogy velük élek. Bulizós éveikben nem egyszer volt hogy verekedést indítottak azzal az indokkal hogy mert mi magyarok vagyunk...
Köszönöm a válaszokat. Utaztam már egyedül. Mondjuk az csak Budapest volt.
Inni még biztos nem innék. Megvannak a rossz emlékeim ezzel kapcsolatban szóval az kilőve.
De tudom, hogy igazatok van. Egy mocskos világban élünk.:D
De ő már volt barátnőjével Magyarorszagon. 16-17 évesen.
Na mindegy. Egyszer biztos tudok majd vele találkozni.:))
De ajándékot így is küldök neki. Csak még el kell készítenem.
Bár az lett volna a legjobb, ha elmehettem volna. De hát na. Ilyen az élet.:D ♡
És ha a barátnőd családjából jönne el valaki érted? Vagy mondjuk a határon átjönne, nagynénéd meg a határig vinne le?
Nagynénéd szigorúan Magyarországon maradna, nehogy lelopják a kereket az autóról (ami persze színtiszta b..romság).
Hazaút ugyanígy.
"Annyit még meg tudsz tenni, hogy megkérdezed a szüleidet, és meggyözeted velük nagynéniéket,"
Bizonyára azért él a nagynénjével, mert felelősségteljes szülei vannak.
"vagy elszöksz tőlük pár napra."
Ez a legjobb tanács, legalább lehet kerestetni a rendőrséggel. Hogy lehet egy 16 évest arra bíztatni, hogy szökjön el, hihetetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!