Valaki adna valami tippet mivel érveljek?
Nem a szüleimmel élek, hanem a nagynénimmel és szeretnék kimenni Szerbiába barátnőmhöz megünnepelni a születésnapját. Viszont ők ezt nem engedik, pedig szerintem már tudnék magamra vigyázni. Sőt ki is jönne elém a buszmegállóba. Küzdjek vagy adjam fel? Csak sajnos nagyon fontos lenne, mivel a 18. Szülinapját ünnepli.
Én 16 vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget.♡
"ha azt irtad volna, hogy Svajcba mennel akkor a most azt irnak, hogy hat persze, hogy mehetnel..."
Akkor sem írnám azt.
En lehez.itthon se engednelek el.
Tesom elengedte nagy durcira, kerlelesre a lanyat Budapesten a baratnoje 18. szulinapjara. A kis.buta igerte nem iszik, erre mar azt irta masnap o csk a welcome drinkeket itta, mert az csak valami shotok voltak. Na paff...tehat sort nem de tomenyeket ivott.
"miért 18 évesen mivel tudna többet mint most 16 évesen?"
Ilyen idős korban két év is épp elég sokat számít. Egyébként meg a 18 év az, ami felett már nem a nagynéni lenne érte a felelős, hanem csak ő saját magáért, ezért is fontos, hogy legalább 18 legyen, mielőtt egyedül nekivág a nagyvilágnak.
" miért 18 évesen mivel tudna többet mint most 16 évesen? túllihgitek ezt a kor dolgot."
Nézzük csak.
16 évesen utazik a vonaton egyedül. Pár suhanc akár fényes nappal úgy dönt elszórakoznak az egyedül utazó kislánnyal. Bármit is művelnének, tapasztalva az emberek érzelem mentes passzívitásukat, egy sem lesz aki segítene neki. Így magára marad. Mondjuk lökdösik, piszkálják, és a vonat wc-ben megöli az egyik.
A szülőknek pár órával később 2 rendőr közli majd, és felelősségre is vonják őket, hogy 18 év alatti fiatalkorú egyedül utazott egy idegen országba.
Nézzük ha 18 éves elmúlt. Ugyanaz a tragédia, a rendőrök közlik a szülőkkel, és ennyi. A szülők maguk maradnak, de nincsennek felelősségre vonva..
Ez elég szélsőséges sztori, de akár meg is történhet.
Lásd a román diáklányt akit megerőszakoltak, megöltek. Pedig a szülei állandóan mondták, hogy ne stoppoljon, de elhessegette, hogy túl lihegik, semmi baja nem lesz.
Inkább lihegjük túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!