Hogyan beszélgessek az anyukámmal?
Sose volt olyan jó kapcsolatunk, vagyis inkább sosem beszélgettünk komoly dolgokrol. Miután nagyobb lettem sok mindenre magamtol kellett rájönnöm. Ennek az lett az eredménye hogy nem mertem elmondani vagy kérni dolgokat, egyszerűen nem mertem komoly dolgokról beszélni a saját anyámmal.. Nemtudtam kitől kérjek tanácsot, mi hogy van mi hogy működik, mindent máshonnan kellett megtudnom. Most viszont kezd kialakulni egy komolyabb kapcsolatom, és mivel erről (se) beszéltünk soha, nemtudom hogy állhatnék oda és mit mondhatnék neki. Egyszerűen olyan mintha egy idegennek szeretném elmondani hogy barátom van
Eddig nem volt még komoly kapcsolatom, és szerintem azért mert ez miatt nem mertem bevállalni. Nemtudom hogyan kezdhetnék el beszélgetni vele ilyen dolgokról. Annyira rosszul érzem magam ez miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!