Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy és miről beszélgessek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és miről beszélgessek vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, aki tetszik. Egy suliba járunk, alattam jár 1-el. Nos, messengeren már egész sokat beszélgettünk, főleg a nyári szünetbe. Mivel akkor nem akart még találkozni, ezért csak messengeren. Most viszont minden szünetben dumálhatnánk, de valahogy soha nem tudom miről kéne. Mondok is neki egy mondatot, aztán semmi sem jut eszembe. Múltkor odamentem, de a végén csak az lett hogy értelmetlen hülyeségekről beszélgettünk. Szóval nem tudom mi van... Van valami ötletetek mit tehetnék. (Meg amúgy azt is megfigyeltem magamon, hogyha vele beszélek, valamiért nagyon hoszzú ideig pislogok, és sokat :D).
2019. szept. 8. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Pl: Politikától amúgy nem csak viccelek

Most komolyan ha sokat beszélgetetek akkor túdod legalább egy dolgot amit a lány szeret beszélgessetek arról vagy mesélj neki egy vicces történetet ami veled történt abból ki rud alakulni egy beszélgetés

2019. szept. 8. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért a telefonom mindig át ír egy szót valami másá
2019. szept. 8. 11:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát, de amiről már beszélgettünk nem akarok, azt a témát már kiveséztük, többször is, nem akarom mindig ugyan azt felhozni. Vicces történeteim meg nem nagyon vannak.
2019. szept. 8. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Akkor talán ki egy vicces történetet ami hihetö de ne legyen eltúlozva
2019. szept. 8. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem izgulsz? Mert ha igen,akkor azt kéne először megoldani.
2019. szept. 8. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem izgulok, de nem tudom mi van velem...
2019. szept. 8. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
hallottad már a nemzeti hatalomtol a németh szilárdot :o?
2019. szept. 8. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!