Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélgessek vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, az a helyzet, hogy egy ideje már nagyon bejön egy srác, akinek a jelekből ítélve (bár lehet fullra félreértelmezem) én is tetszhetek.. Csak néz engem, mosolyog, de sohasem képes odajönni, és odamennék nagyon szívesen, viszont nem tudom hogyan beszélgessek vele, meg hogy miről. Valami ötlet? Vagy személyes tapasztalat/élmény? (nagyon szívesen olvasok ilyeneket!)
Plusz, az a gondom, hogy mindig ott van vele pár barátja, akik ilyen nagyarcok az iskolában, és nem szeretném beégetni magam előttük, mert akkor az egyenlő azzal, hogy az egész iskola előtt égek.
2018. szept. 6. 19:23
1/1 anonim válasza:
igen valoszinu bejosz neki. szerezz batorsagot es beszelj vele. pl hogy milyen a suli stb azutan ugyis jon magatol. akkor beszelj vele amikor egyedul van. még valamim lehet azert nem kezdemenyez mert fel a visszautasitastol. en is ilyen voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!