Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről beszélgessek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki bejön nekem, de van barátnője. Multkor ráírtam mert bocsánatot kértem tőle mert régen volt egy kis bajom vele. Ez volt tegnap. Beszéltünk kb 2 percet aztán nem. Ma nem írt rám én ráírtam hogy nem haragszik-e. Azt mondta nem haragszik. Szeretnék vele beszélgetni, de nagyon nem ismerem. Nem is osztálytársam, de ismeri ez egyik osztálytársamat. PLS fontos!

2016. jún. 22. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van barátnője semmiről, haggyad.
2016. jún. 22. 16:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez kedves :P

amúgy a barátnőt nem úgy értem, hogy konkrét kapcsolat, csak viberen keresztül szoktak beszélni és tetszenek egymásnak.

2016. jún. 22. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább Gyere a Velencei -tóra napozni
2016. jún. 22. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!