Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek a lánnyal?
Nagyon nagy elvárásaim vannak egy lánytól belső tulajdonságokat, intellektust tekintve, ennek köszönhetően hiába kerestem, nagyon sok ideig nem találtam nekem megfelelőt, sőt, még majdnem megfelelőt sem. Aztán nemrég megismertem egy olyan lányt, amilyenről eddig csak álmodtam, hogy "de jó lenne ha létezne". Ő viszont nem nagyon ismer engem. Tudja, hogy ki vagyok, de nagyjából ennyi. Én tudom, hogy kezdeményeznem kell nála, mert ilyen lányt nagyon valószínű, hogy soha nem találok többet az elvárásaim miatt, viszont ugyanebből az okból kifolyólag félek is, nehogy elrontsam.
Szerintetek mit tegyek, miről kezdjek el vele beszélgetni? Hogyan viselkedjek vele? Mire figyeljek, hogy ne könyveljen el "csak barátnak"?
Először jó a "csak barát". Aztán jöhet a többi.
Most mennem kell, de írj majd rám priviben.
"Először jó a "csak barát". Aztán jöhet a többi."
Lehet, én is úgy gondolom, hogy barátságból jó párkapcsolat alakulhat ki?
De mi van, ha örökre "csak barát" maradok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!