Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra beszélgessek vele?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel egy közös ismerős által ismerkedtünk meg neten még januárban. Nagyon egy hullámhosszra kerültünk, sok közös van bennünk. Februárban találkoztunk, nem volt annyira szimpatikus így őszintén szólva.Az első találkozásunk után beszéltünk pár napig, majd már nem beszéltünk (főleg miattam) . Nekem márciusban barátom lett (nagyon szerettem őt) neki is alakult egy lánnyal,de ők nem jöttek össze. Nyáron szakítottunk a barátommal és rá kb egy hónapra elkezdtünk beszélgetni a régebbi sráccal újra és vele tényleg bármit meg tudok beszélni.Szeptembertől egy városba kezdtünk járni suliba de én a volt barátom iránt még kb szept. végéig éreztem valamit. Szeptemberben taliztunk,majd utána adott jeleket,hogy ő többet is akar barátságnál,de én erre nem álltam készen,hisz nem is ismertem őt úgy személyesen 2 találkozás után és akkor még nem voltam túl a volt barátomon. Ezzel a közeledésével elijesztett. Nagyon rendes srác és közben ő sulit váltott,azóta nem beszéltünk,nem találkoztunk,de felköszöntött ami nagyon jól esett. Hianyzik,mivel nagyon jókat tudtam vele beszélgetni és nagyon sok közös van bennünk. Úgy érzem lehetne is köztünk valami,de csak több találkozás után. Tudom,hogy jatszottam vele és ez azért volt mert féltem neki elmondani,hogy nekem egy kapcsolathoz több kell..ezért a gyávaságomból kifolyólag ignoráltam,mivel ez volt a legkönnyebb. Nagyon megbántam és sokat gondolok rá. Szeretnék vele beszélgetni,de félek,hogy ha ráírnék azt hinné,hogy megint csak játszom (jogosan).2018. nov. 26. 17:44
2/4 anonim válasza:
Szerintem írj rá, és kérj tőle bocsánatot. Akár mondd is el neki, hogy milyen nehéz volt, és hogy még kellett egy kis idő. Ha eddig jól elvoltatk, most is biztos be fog indulni a beszélgetés, onnan meg menni fog ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!