Lányok, fiúk, Ti hogyan dolgoztátok fel érzelmileg azt, hogy nincs magánéletetek?
Figyelt kérdés
Én anyukám pl Facebookomat uralja, (Ő csinálta a profilt is) olvasgassa az üzeneteket, nézi a telómon a képeimet, hívásaimat. Nem enged el sétálni időnként. Nektek ez milyen? Nehéz így számotokra is? 18L2020. jan. 6. 21:48
1/22 anonim válasza:
Te hányszor nézegeted az anyád FB-ját? A telóján a képeket? Lehet, ilyen a család, nálatok ez így szokás... Ha mégsem, akkor felnőtt ember vagy, jelszót megváltoztat és ennyi.
2/22 anonim válasza:
Az én időmben nem volt FB, nem volt mobil. Vedd úgy, hogy neked sincs. Nekem ui. ezek nélkül is volt magánéletem. Sőt, szerintem ezek nélkül van igazán magánélete az embernek.
3/22 anonim válasza:
Így van, változtass jelszót a FBon, emailen, a telefonra tegyél zárat.
Aztán költözz el.
4/22 anonim válasza:
Leordítanám anyám fejét először is. Aztán elmennék egy koliba. Menjen már a p.ba, 18 éves lányt így leuralni!
5/22 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani, egy fillérem sincs. Ha meg lenne, Ők kezelnék a pénzemet is. Ha megváltoztatnám a jelszavamat, abból hatalmas vita/ordibálás lenne, én pedig szeretem a nyugalmat.
2020. jan. 6. 22:04
6/22 A kérdező kommentje:
1# Én a jelszavát sem tudom anyámnak...
2020. jan. 6. 22:04
7/22 anonim válasza:
#5 Legyen! Vállald már a konfliktust! Bazz, anyád meg fog nyomorítani.
8/22 anonymousreview60 válasza:
Koliba mész. Elkezdesz diákmunkázni, és abból elkezded felépíteni a saját életedet.
9/22 A kérdező kommentje:
Emiatt koliba?
2020. jan. 6. 22:08
10/22 anonymousreview60 válasza:
Ne használd azt a profilt semmire. Készíts másikat, azt titkold el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!