Ha lenne bizonyiték pl: videó vagy hangfelvétel. Az anyukád neked adna igazat és nem a barátodnak. Én is hasonlót éltem meg többször. Bocsi, hogy kérdezek. Mitől az életkorotok és mióta vagytok együt?Minden meg fog, majd oldódni.
2020. jan. 6. 00:01
12/28 anonim válasza:
Ha lenne bizonyiték pl: videó vagy hangfelvétel. Az anyukád neked adna igazat és nem a barátodnak. Én is hasonlót éltem meg többször. Minden meg fog, majd oldódni.
2020. jan. 6. 00:04
13/28 anonim válasza:
Úgy érted az ex-barátod, ugye? Ha nem dobtad a gerinctelen férget, akkor nyilván egyetértesz anyáddal.
2020. jan. 6. 01:19
14/28 anonim válasza:
Anyád nem neki ad igazat, hanem azt mondja, ez van. Nem ugyanaz. Megtette, lépj tovább.
2020. jan. 6. 06:17
15/28 anonim válasza:
" Nem voltam ott és nem volt gyűrű az ujján."
A gyűrűtől nem változna meg a jelleme, szóval az nem befolyásolna semmit, ha az ujján lenne.Házas emberek is csalnak, ha rajtuk van a gyűrű, ha nem.
2020. jan. 6. 07:55
16/28 anonim válasza:
Anyukád nem ad neki igazat csak kész beletörődni hogy nem mindenki érdemli meg a lányát, ennyi
Ha pedig biztos vagy benne hogy megcsalt beszéljétek meg.
Ha pedig nem vagy benne biztos akkor is , beszéd terápia!! Istenem
Ne azon aggódj már hogy mindenki téged bánt
Én is elkezdhetnék rinyálni bafki
És akkor az is elmehetne egy másik gyk-snak rinyálni
És akkor mi lenne?
Egymásnak rinyálnánk és senkinek se lenne párkapcsolata barátocskám
2020. jan. 6. 09:30
17/28 anonim válasza:
Nem mondanám hogy igazad ad neki ezek alapján, hanem nem fogja fel annyira tragikusan. Dobni kell és kész.
2020. jan. 6. 10:22
18/28 A kérdező kommentje:
De azt mondja, hogy maradjak vele.
2020. jan. 6. 13:32
19/28 anonim válasza:
Gyűrűvel az ujján is megcsalt volna. Dobd ki. Én anyáddal se beszélnék egy jó ideig. Lehet neki megfelel ha megcsalják, neked nem.
2020. jan. 6. 14:30
20/28 anonim válasza:
És anyád dönti el? Én is kidobnám.
Anyád meg áldozat-típusú, múlt századi felfogású mártír nő valószínűleg, aki még úgy él, hogy a férfinak mindent lehet. Az ilyen barmok kezelésre szorulnak.
Te ne legyél ilyen, ba$zd ki ezt a majmot a pic$ába, anyádnak meg mondd meg, nem követed a hülyeségben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!