Honvágyam van, mióta elköltöztem otthonról?
Már lassan egy hónapja összeköltöztem a párommal. Nem gondoltam volna, hogy honvágyam lesz, mégis az van. Hiányzik a szobám, a cicám, az, hogy a szüleimhez bármikor kimehetek, beszélgetünk csak úgy egyet. Tudom, hogy jó helyem van itt is, mert már teljesen berendezkedtünk és nagyon szeretem a párom, mégis naponta akár többször is összeszorul a gyomrom, ha az otthonomra gondolok. Nincs nagy távolság sem, 20 perc alatt otthon vagyok busszal.
Hogy tudnék magamon segíteni?
22 L
"20 perc alatt otthon vagyok busszal"
Nem is muszáj örökre, csak sokkal gyakrabban, mint eddig.
2-3 naponta hazamegyek, de az sajnos nem olyan :(
Sőt, olyankor még nehezebb, mert tudom, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan
#4! "A kérdező kommentje:2-3 naponta hazamegyek, de az sajnos nem olyan :(Sőt, olyankor még nehezebb, mert tudom, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan"
De könyörgök! Ezt nem te magad választottad? Tudatosan? Vagy a gondolkodásoddal van valami baj?????
Persze, hogy nem lesz ugyanolyan. Meg kellene barátkozni vele. Vagy csináld vissza, költözz haza.
A lányom 22 évesen 9 ezer kilométerre ment egyetemre két évre. Nem bántani akarlak, de ne legyél ilyen nyámnyila, rövid az élet ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!