30+ évesen otthon?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, férfi és még otthon lakom. Miért? Megtehetném, hogy elmenjek albérletbe, de mi értelme a másik zsebét tömnöm, amikor azt egy saját házra is eltehetem. Házat szeretnék kerttel, nem lakás, mert éltem már ilyenben egy volt exemmel és utáltam, nagyon. Így hát gyűjtök, de haza is adok, minden egyéb kiadásomat magamnak finanszírozom, dolgozok a ház körül, takarítok, nagy bevásárlást intézek stb. Vagyis nem eltartott vagyok, csak albérlet/lakótársak helyett az otthont választottam, ahol nem vagyok nyűg, és olcsóbban jövök ki, mint egy albérletben élve. Párom nincs már jó ideje, és bár próbálkozom, de nem jött össze eddig semmi.

Szerintetek ez gáz? (Ha az, ha nem az, nem változik az életem.)

2020. jan. 5. 15:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%
Jó nyugdíjas éveket a pecóban. Albiban végigbuliztam Európát és tömtem a pinákat. Üdvözlöm aput, anyut!
2020. jan. 11. 18:22
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

20: Bármire koncentrálsz, az az élet többi részéről való lemondást jelenti!

21: Nem az az élet, hogy fulladozol az óceánban és nyeled a sós vizet, hanem hogy motoros csónakban utazol és horgászol... Amit te csináltál az hányinger, nem egy úri lakoma.

2020. jan. 11. 20:30
 23/25 anonim ***** válasza:
60%
22-es. Te sem láttál még pinát, mint a kérdező mi? 😉
2020. jan. 11. 22:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Amúgy jó pecázást, én már sajnos megfulladtam 😘
2020. jan. 11. 22:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
23: Nő vagyok.
2020. jan. 11. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!