30+ évesen otthon?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, férfi és még otthon lakom. Miért? Megtehetném, hogy elmenjek albérletbe, de mi értelme a másik zsebét tömnöm, amikor azt egy saját házra is eltehetem. Házat szeretnék kerttel, nem lakás, mert éltem már ilyenben egy volt exemmel és utáltam, nagyon. Így hát gyűjtök, de haza is adok, minden egyéb kiadásomat magamnak finanszírozom, dolgozok a ház körül, takarítok, nagy bevásárlást intézek stb. Vagyis nem eltartott vagyok, csak albérlet/lakótársak helyett az otthont választottam, ahol nem vagyok nyűg, és olcsóbban jövök ki, mint egy albérletben élve. Párom nincs már jó ideje, és bár próbálkozom, de nem jött össze eddig semmi.

Szerintetek ez gáz? (Ha az, ha nem az, nem változik az életem.)

2020. jan. 5. 15:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
68%
Mi értelme ennek a kérdésnek?
2020. jan. 5. 15:44
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Engem se érdekel, téged se érdekel. Akkor nem tök mindegy?
2020. jan. 5. 15:46
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem gáz. En is pont ilyen okok miatt laktam még ennyi idosen anyummal.
2020. jan. 5. 15:53
 4/25 anonim ***** válasza:
43%
Megerősítést vársz, hogy nem vagy nyomi. És az sem izgat, ki mit ír. Akkor minek? Amúgy nyomi vagy. És te is tudod, különben nem írtad volna ki.
2020. jan. 5. 15:57
 5/25 anonim válasza:
72%
Ha tudsz, vegyél lakást hitellel. A részleteket tudod fizetni, mintha albérletben lennél, csak itt a folyamat végén lesz tulajdonod.
2020. jan. 5. 16:01
 6/25 anonim ***** válasza:
88%
És mennyi pénzed is gyűlt össze amíg otthon éltél? :)
2020. jan. 5. 16:05
 7/25 anonim ***** válasza:
18%
Így nem is lesz barátnőd, már az első szűrőn kiesel.
2020. jan. 5. 16:05
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt max. addig csinálnám, míg összejön az önerő. Utána lépnék, és fizetném a törlesztőt.Vagy egy egész lakás árát össze akarod rakni így, szülőknél lakva?
2020. jan. 5. 16:06
 9/25 anonim ***** válasza:
14%

Én azt gondolom, különböző életkorokban, különböző családi állapotokban és családlétszámnál más-más méretű, fajtájú ingatlanra van szükség.

32 év alatt már a 4. fajta ingatlanban kéne laknotok akkor is, ha végig kettesben voltatok.

Ha nem akarsz párt, akkor nem baj, ha most is olyan lakásban éltek, mintha 15 éves volnál.

De ha akarsz társat, akkor ne egyszemélyes motorral száguldozz, hanem olyannal, amire fel tudsz venni egy utast! ;)

2020. jan. 5. 16:15
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
#7 az a fene nagy megfelelési kényszer a női nem számára okozza egyes férfiak halálát.
2020. jan. 5. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!