30+ évesen otthon?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, férfi és még otthon lakom. Miért? Megtehetném, hogy elmenjek albérletbe, de mi értelme a másik zsebét tömnöm, amikor azt egy saját házra is eltehetem. Házat szeretnék kerttel, nem lakás, mert éltem már ilyenben egy volt exemmel és utáltam, nagyon. Így hát gyűjtök, de haza is adok, minden egyéb kiadásomat magamnak finanszírozom, dolgozok a ház körül, takarítok, nagy bevásárlást intézek stb. Vagyis nem eltartott vagyok, csak albérlet/lakótársak helyett az otthont választottam, ahol nem vagyok nyűg, és olcsóbban jövök ki, mint egy albérletben élve. Párom nincs már jó ideje, és bár próbálkozom, de nem jött össze eddig semmi.

Szerintetek ez gáz? (Ha az, ha nem az, nem változik az életem.)

2020. jan. 5. 15:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%
Albérlet felesleges pénzkidobás ez igaz. Párkeresést ne erőltesd. A nők akkor állnak veled össze, ha saját házad van. Gyűjtögessél még és talán tudsz venni házat. A nők megtudják 10 milliós hiteled van egyből elmenekülnek. Valaki még 40 évesen is otthon lakik, a gólya rossz helyre dobott.
2020. jan. 5. 16:40
 12/25 anonim ***** válasza:
39%

Az a baj az ilyenekkel, hogy ritkán tesznek félre valóban.

A logikai bukfenc meg a "másik zsebének tömésében" ott van, hogy BÁRMIT veszel, a másik zsebét tömöd. Ha piacra jársz, nem magad termeled a zöldséget, akkor is valakinek a zsebét tömöd. Elmű, Főgáz, internet, mobil, más zsebe.

2020. jan. 5. 17:30
 13/25 anonim ***** válasza:
34%
Aki 32 éves koráig nem tudott valamilyen szinten önállósodni, az tapasztalatom szerint nem is fog. Ismeretségi körömből nem is egy ember van ugyanígy otthon, ugyanezzel az indokkal. És már hasítunk lassan a 40 felé. Szerintem cink.
2020. jan. 5. 18:15
 14/25 anonim ***** válasza:
40%
12-es hozzászólóval egyetértek. Igazából szerintem nem a más zsebének a tömése, hanem ezzel egy szolgáltatást, egy életvitelt fizet meg az ember.
2020. jan. 5. 18:37
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Na jöttél magyarázkodni miért jó neked otthon. Megerősítest vársz, hogy ez normális? Mert nem, nem az!
2020. jan. 5. 20:17
 16/25 anonim ***** válasza:
36%
Hát én, ha meghallom, hogy egy 30-as férfi még a szüleivel él sajnos nálam is kiesik. Nem szeretem a langyosban megülő embereket. Legyen nő vagy férfi.. 32 N
2020. jan. 6. 02:34
 17/25 anonim ***** válasza:

Mennyi penzed van most hazra?

Mennyit tudsz felretenni havonta?

Ha pl 60at teszel felre de ahol laksz ott 20 millio egy atlag haz akkor ez veszett ugy...

2020. jan. 7. 02:29
 18/25 A kérdező kommentje:
Több millióm van eltéve, egy panel lakást már most vehetnék hitel nélkül, mert fiatalon nem mobilra, bulikára, nyolcadik márkás cipőre és egyéb ostobaságokra költöttem a pénzem, hanem már 19 évesen spórolni kezdtem. De nem akarok panelt, mert utálom, mint már írtam is. Havi 120ezret minimum eltudok tenni, és ez a nagyon minimum. Inkább vagyok és leszek ciki még évekig, de 40 éves koromra hitelmentes kertes házam lesz egymagamnak, nem közösen az asszonnyal aminek a felét elviheti ha mehetnékje támad, és nem egy panelban fogok sínylődni évtizedes hitellel a nyakamon. És igen az albérlet az a másik zsebének a tömése, nem egy szolgáltatás. Miért? Mert az a pénz amit kibszol az ablakon a másiknak a zsebébe megy, de te semmivel sem leszel előrébb, nincs továbbra sem lakásod, se házad, simán kirakhat a főbérlő azt szevasz. Mindezt azért, h egyedül élhess, mert az hűde felnőttes. Aki ezért pénz fizet, h egyedül élhessen, de amúgy nem halad előre az életben, mert az albi elviszi a pénze lényegi részét, az nem normális. Én ezt a pénz simán elteszem havonta, a saját zsebembe, amiből saját házam lesz, és amikor amikor ti még nagyba nyögitek a lakáshitelt, én abból elmegyek mosolyogva nyaralni külföldre. :D
2020. jan. 10. 20:25
 19/25 anonim ***** válasza:

18: Jó, de fektesd be valamibe, mert könnyen elértéktelenedhet!

Vegyél valamit, amit ki tudsz adni vagy ami kamatozik vagy nő az árfolyama!

Akkor már jövő nyáron el tudsz menni mosolyogva nyaralni.:)

2020. jan. 10. 20:31
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Annyira spórolsz elfelejtesz élni! 😏
2020. jan. 11. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!