Van köztetek olyan, aki megszakította valamelyik szülőjével a kapcsolatot? Ha igen, mi volt az indok?
Apámmal nem beszélek kb 5 éve, mivel abban nőttem fel, hogy ütötte anyámat, és egy részeges féreg. Így amikor végre valahára elváltak, egyszerűen nem vettem fel a telefont neki, és amikor elköltözött az volt életem legjobb napja.
Azóta mindenféle módon próbál elérni, meg üzengetni nekem a testvéreim közül, mert szerinte az a bajom, hogy elvált tőlünk / :( igen, biztos, mert egy ovis vagyok akinek elment az apucikája.xd/, még véletlenül se fordul meg a fejében, hogy ő valaha rosszat tett volna, tehát még őt kell sajnálni.
Szóval ennyi a sztori, remélem soha többet nem látom az életben.
Fú, vannak itt sztorik, próbálok mindenkire reagálni.
5ös, mérgezőt akartam volna írni, de valahogy mérgezés lett a vége.
#1: Sajnálom, hogy mindkét szülőd nárcisz, nagyon nem lehet könnyű.
#2: Ha teszem azt tényleg roma lenne, akkor is irdatlan nagy taplóság lenne, de így....
#3: Le a kalappal, hogy nem hagyod magadat zsarolni!
#6: Neked is őszinte részvétem!
#7: Neked is le a kalappal, amiért nem mész le miatta kutyába!
#8: Ilyen rokonnál tényleg jobb, ha nincs, akkor is, ha szülő.
#9: inkább örülj annak, hogy ezt Te nem élted meg!
#10: Legalább volt annyi lelkierőd, hogy egyszer csak azt mondd, ennyi volt. Hidd el, nagy dolog.
#11: Úgy legyen.
Hát nem tudom.
Inkább lenne olyan apám, aki cigónak nevezi a párom, de ne vert volna 16 éven keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!