Hogy oldanátok meg?
- Szívem, kaptam Szép kártyát, menjünk el egy romantikus hétvégére.
- Oké drágám, mindjárt felhívom Lacikát, hogy mikor jó neki.
- De drágám, én úgy tervezem, hogy egész hétvégén csak döngetünk, el sem hagyjuk a szobát.
- Semmi gond, Lacika majd addig a sarokban elfoglalja magát, nem fog minket zavarni.
Mond meg a párodnak.
Ha a maga eszétől erre nem jön rá, segíteni kell neki.
Az a baj, hogy mindenki idejön ahelyett, hogy kinyitná a száját.
Le kell ülni beszélni apával, hogy te szeretnél kettesben elmenni vele. Ha nem érti meg és mindenképp vinni akarja a fiát akkor nem is fog változni. Max abban bízhatsz, hogy fog majd csajozni a srác és akkor nem rajtatok fog lógni hanem inkább elmegy a csajhoz.
És a gyerek szeret veletek menni vagy csak megy, mert muszáj?
Ennyi idősen nagyon örültem volna, ha a szüleim külön elmennének nyaralni pár napra, és addig egyedül lehetek:D
A hülye hozzászólók nem érdekelnek.
Akik kkmolyan vettek azoknak elmondom. Az anyja nem taet vele kapcsolatot kétévesen elhagyta. A párom szülei már nem élnek. Az anyai nagyszülők szintén nem jönnek szóba.
Az én szüleim nagyon messze élnek tőlünk
Elmondtam már a páromnak elhihetitek hogy kettesben szeretnék vele menni. De ő mindig azzal jön hogy neki lelkiismeretfurdalása,van ha a fia nincs velünk mert ki főz neki, ki van ott ha baj van , stb.
A gyerek nincs kényszeritve nagyon is jönni akar mindenhova velünk...vagyis az apjával.
Sajnálom hogy fárasztottam sok embert a kérdésemmel már bánom.
Azt pedig hogy összeugrasszam őket nem is tudom hogy jut eszébe a válaszolónak. Soha nem tennék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!