Ti hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet?
Nem az ő dolga megoldani a testvérei problémáit, ez a szülők feladata és felelőssége.
Kérdező! Felnőtt ember vagy, állj ki magadért. Viszont tényleg nem tesz jót az egészségnek és a társas kapcsolatoknak a sok játék. Én kompromisszumot kötnék.
Tényleg nem jó, ha túl sok időt töltesz a gép előtt. Biztos úgy gondolják a szüleid,hogy azt az időt más hasznos dolgokkal is eltölthetnéd.
Ha téged viszont ez ennyire érdekel, és kikapcsol, akkor játssz tovább. Próbálkozhatsz megértetni velük, hogy te más vagy, mint a tesóid, de ha nagyon zavar a folytonos piszkálódásuk, akkor költözz el.
Ha igy allnal a tesveredihez valszeg letiltanam neked a jatekot ...
Szabj magadnak egy napi limitet h anya max 3 orat jatszok ...
A csalad attol az h egymast segitik a tagjai vagyis adott esetben a nagy vigyazz a kicsikre ...
Minek szabjon magának határt, ha szeret játszani? Játsszon nyugodtan, ha ez szórakoztatja és ez kapcsolja ki. Egyébként tényleg tök jó társaságok tudnak összejönni az ilyen játékokon, akikkel lazán lehet találkozni egy PlayIT-n vagy valami ilyesmi rendezvényen.
A kérdező pluszba még dolgozik is és segíti a családját, hiszen ad haza pénzt.
A tesóira meg gondolom sokszor kellett vigyáznia plusz még ki is vételeznek velük, ezért áll hozzájuk így, amit totál megértek. Nekem se lenne kedvem egy elkényeztetett 16 évessel lógni, aki még bunkózik is velem. Ilyen korban már nem lehet szerintem olyan jó testvéri kapcsolatot kialakítani, csak nagyon ritkán.
Amúgy kérdező: Ha nincs saját géped, szerezz egyet, legyen a szobádba. Ennél többet nem tudom mit lehetne tenni... max elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!