Ismertek olyan családokat, ahol a feleség jóval idősebb a férjénél és úgy vállaltak gyereket? Mennyi ideje vannak együtt és milyen a családi életük?
Anyám sógornője 10 évvel volt idősebb nagybátyámnál, de gond nélkül született gyerekük. Sajnos már rég elváltak, de egyrészt hosszú évek után, másrészt nem a kor miatt lett vége.
40 évesen szülni meg ma már egyáltalán nem vészes, ha egyébként egészséges vagy. Rokonságban pont 40-41 évesen született meg egy hölgynek két kisfia is kis korkülönbséggel:)
20-as, majd szólok a páromnak, hogy jössz látogatóba.
:D
#25, a huszas pasi 2 év múlva 30 lesz...
Mellesleg miért kell úgy csinálni, mintha egy 40 éves nő csakis elhízott, ráncos aggastyán, a 28 éves hapsi meg kizárólag kigyúrt adonisz lehetne?
Igen csak ez elég negatív.
Anya 8 évvel idősebb apámtól. Anyának az előző házasságából már volt a testvérem, apámnak nem volt gyereke. 3 év "könyörgés" után születtem én, anya 42 éves volt.
18 éves voltam amikor apám lelépett azóta sem érdeklem, másik 12 gyereket nevel.
De ami jó hogy anyával felhőtlen a kapcsolatunk, tisztelem mindenért amit elért a nehéz helyzetekben.
Sajnos teljesen mindegy , máshol hogy muködik . Szamodra nem jelent positivat , ha valakinek muködik , vagy negativat , ha nem.
Ahogy mas nö is elkel körulöttem , es értük bolondul a pasi , masert nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!