Ismertek olyan családokat, ahol a feleség jóval idősebb a férjénél és úgy vállaltak gyereket? Mennyi ideje vannak együtt és milyen a családi életük?
Pasi létemre régebben mindig az 5 évvel fiatalabb nőket kerestem. Nem volt jó egyik kapcsolat sem.
Majd találtam egy 4 évvel idősebbet és most együtt vagyunk 18 éve és még egy hangos szóváltás sem volt köztünk. Igaz, Ő nagyon jól érti a humort , én meg minden nap ugratom valamivel.
Én mackós vagyok, Ő meg a nádszálnál is vékonyabb.
Nem cserélném el senki fiatalabbra. Ha 10 év lenne köztünk, akkor is boldog lennék vele.
Ismerek. Három gyerekük van és 6 unokájuk.
Nagyon szép a kapcsolatuk, és nem tudnak egymás nélkül meglenni. Az asszony 90 éves, a férje 80.
Nem a kor számít, hanem az, hogy egymáshoz teremtette-e őket a jó Isten, vagy nem. A régi képeket nézegetve,
az asszony egyidősnek nézett ki a férjével.
Egy bizonyos kor felett már nem számítanak az évek.
Valószínűleg sokkal több ilyen pár lenne, ha nem azt néznék a felek, hogy mit fog szólni a szomszéd.
Én a napi nevetésre teszem a fő hangsúlyt.
Annak ellenére, hogy egy háztartásban élünk, szoktam tőle randit kérni.
Ha jól sikerül a randi, akkor "haza" kísérem, majd ő behív egy italra, amit esetleg vonakodva elfogadok, aztán a "céda" nem által kikezdeni velem. Akció film a TV-ben, akció film az ágyban, utána meg bámuljuk a plafont és észre sem vesszük, hogy már 2 órája dumálunk összebújva. Én ez utóbbit hívom szeretkezésnek, nem azt ami előtte történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!